13 قدم تا راه اندازی یک کافی شاپ موفق

13 قدم تا راه اندازی یک کافی شاپ موفق

آنچه در این مقاله میخوانید

شاید این روزها بتوان قهوه را محبوب ترین نوشیدنی نامید. زیرا بسیاری از نسل های جوان نه تنها به قهوه ، بلکه به قهوه لذیذ و کیفیت بالا که فقط از یک کافی شاپ می توانند سفارش دهند بسیار علاقه مند هستند.نوشیدن قهوه در یک محیط آرام با فضایی دلنشین به دور از دغدغه های کاری, شاید بتواند انگیزه ای شود برای شما که همیشه به راه اندازی یک کافه فکر میکردید اما نمیدانستید چگونه در این راه قدم بگذارید.

اگر علاقه مند به راه اندازی کافی شاپ هستید اما نمی دانید از کجا شروع کنید ، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.زیرا ما مهمترین مراحلی را که باید برای راه اندازی کافه ی خود دنبال کنید شرح خواهیم داد.

برای راه اندازی کافی شاپ دو گزینه اساسی وجود دارد:

  • خرید یک تجارت موجود. در این روش شما یک کافی شاپ با تمام امکانات را که صاحب قبلی آن به هر دلیلی قصد فروش آن را دارد, خریداری میکنید. این کار ممکن است سود خوبی برای شما داشته باشد و چند قدم شما را جلو ببرد. چون تمام تجهیزات را در اختیار دارید. اما باید بدانید که این کار کمی ریسک پذیر است. ممکن است این کافه در مدیریت قبلی به دلیل ارائه ی خدمات ضعیف و بی کیفیت مورد توجه مشتریان قرار نگرفته باشد.لذا برای پاک کردن ذهنیت مشتری باید تلاش بسیاری داشته باشید.
  • شروع از ابتدا. این گزینه بیشترین تلاش را می طلبد اما بیشترین انعطاف پذیری و بهترین پتانسیل را برای به حداکثر رساندن سود دارد. شاید در این روش نیاز به هزینه ی بسیاری باشد, اما همه چیز در دستان شماست و با برنامه ریزی میتوانید قدم به قدم به اهداف خود برسید.
    شروع هر نوع تجارت خدمات غذایی ، از رستوران یا بوفه گرفته تا کافی شاپ , …شاید کمی پیچیده باشد. اما ما این فرآیند پیچیده را به 11 مرحله آسان تقسیم کردیم که می تواند به شما در ساده سازی روند کار کمک کند.

مراحل راه اندازی یک کافی شاپ ؛

1. انجام تحقیقات

قبل از اینکه حتی تصمیم بگیرید که می خواهید یک کافه راه اندازی کنید باید تحقیقات کاملی انجام دهید. تحقیقات به شما می گوید که آیا نیاز به کافی شاپ های خوب در منطقه خود دارید ، آیا قادر به رقابت با مشاغل موجود هستید.

شما باید توجه ویژه ای به رقبا داشته باشید و ببینید کافی شاپ های این منطقه زنجیره ای هستند یا مستقل. زیرا در صورتی که زنجیره ای از یک مجموعه ی بزرگ باشند کار کمی برای شما دشوار خواهد شد.

بعلاوه ، اگر در این زمینه تجربه ای ندارید اما علاقه مند به راه اندازی کافی شاپ هستید ، پیشنهاد می کنیم با صاحبان مشاغل دیگر در منطقه خود صحبت کنید. به این ترتیب می توانید قبل از شروع کار ، از مشاوره آنها استفاده کنید و ممکن است بتوانند در مورد مناسب بودن یا نبودن شغل برای شما اطلاعات ارزشمندی ارائه دهند.

2. یک ایده را دنبال کنید

هنگامی که تصمیم به راه اندازی کافه گرفتید، باید به این فکر کنید که ایده ی کافی شاپ شما چیست. کانسپت شما موضوع متحد کافه شماست و یک ایده خوب به کسب و کار شما برتری بیشتری نسبت به سایر کافی شاپ های منطقه خواهد داد. برای این منظور چند نکته ی زیر را مد نظر قرار دهید:

  •  هدف جمعیتی شما چیست؟ باید تصمیم بگیرید که برای چه قشری جذاب باشید. هدفتان کارمندهای اداری هستند که در ساعت استراحت برای یک قهوه و شیرینی دور هم جمع میشوند یا به دنبال جذب دانشجویان و یا حتی نوجوانان هستید؟
  •  چه مشتریانی در منطقه شما حاضر به پرداخت هزینه های یک کافه هستند؟ ممکن است شما علاقه زیادی به افتتاح یک کافه داشته باشید ، اما اگر در یک محله که ساکنین آن طبقه ضعیف جامعه هستند, اقدام به این کار بکنید،قطعا ورشکست خواهید شد زیرا کسی حاضر نیست مبلغ پیشنهادی شما را برای یک فنجان قهوه یا چای بپردازد.
    آیا می خواهید علاوه بر نوشیدنی و کیک, غذا نیز عرضه کنید؟ اگر قصد این کار را دارید باید تصمیم بگیرید که قصد دارید خودتان اینها را تهیه کنید یا از بیرون سفارش دهید.
  •  کافی شاپ شما به صورت بیرون بر به ارائه ی خدمات می پردازد یا برای نشستن مشتری ها نیز امکاناتی را فراهم کرده اید.
    در این مرحله بهتراست برای کافی شاپ خود به دنبال یک نام بگردید ، برای منو تصمیم بگیرید و سبک دکوراسیون مورد نظر تان را انتخاب کنید؟

3. خرید مواد مورد نیاز درجه ی یک

13 قدم تا راه اندازی یک کافی شاپ موفق
مورد نیاز درجه ی یک

ارائه قهوه با کیفیت مهمترین جنبه راه اندازی کافی شاپ است ، بنابراین یافتن یک مرکز خوب و قابل اطمینان برای خرید یک امر ضروری است.

4. یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید

برای موفقیت در هر نوع فعالیت ، یک برنامه جامع لازم است. برنامه به شما کمک می کند تا ایده خود را نهایی کنید ، پروژه مالی خود را مدیریت کنید و تحقیقات رقابتی خود را مدنظر قرار دهید. این کار نه تنها به پیشرفت شما کمک خواهد کرد. بلکه در ابتداری راه زمانی که بودجه ی زیادی ندارید میتواند به شما کمک زیادی کند.

در برنامه ی خود موارد زیر را لحاظ کنید:

  1.  خلاصه ایی از آنچه تصمیم به اجرا دارید
  2.  بررسی اجمالی تصمیم ها و توضیحات آن
  3.  تحلیل بازار
  4.  پیشنهادات ها
  5.  نحوه ی مدیریت کارها
  6.  استراتژی بازاریابی و تبلیغات
  7.  پیش بینی های مالی

5. وام ها

گام بعدی این است که برای کافی شاپ جدید خود سرمایه گذاری کنید. راه اندازی کافی شاپ هزینه بر است ، بنابراین باید مطمئن باشید که بودجه کافی دارید که می توانید تمام تجهیزات و ملزومات مورد نیاز تجارت خود را تأمین کنید. علاوه بر این ، سودآوری معمولاً 6-12 ماه طول می کشد ، بنابراین بودجه اولیه شما باید بتواند هزینه های عملیاتی را تأمین کند تا زمانی که تجارت شما بتواند به سود دهی برسد.
چند راه مختلف برای تأمین بودجه کافی شاپ وجود دارد، مانند وام های بانکی ، عتبارات شخصی و وام های مشاغل کوچک. قبل از تصمیم گیری حتماً درباره همه گزینه های موجود به طور کامل تحقیق کنید.

هزینه راه اندازی کافی شاپ چقدر است؟

وقتی به دنبال بودجه می گردید ، ممکن است از خود بپرسید که افتتاح کافی شاپ چقدر هزینه دارد و برای شروع به چه میزان پول نیاز دارید. قیمت کل افتتاح کافی شاپ به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهمترین آنها مکان شماست.

یا باید مکان مورد نظر خود را اجاره و یا رهن کنید یا در صورتی که بودجه ی لازم را دارید باید آن را خریداری کنید.در هر صورت مهمترین نکته پیدا کردن جای مناسب است که بسیار در موفقیت شغلی شما تاثیر گذار خواهد بود.

پارکینگ مناسب

یکی از گزینه هایی که برای انتخاب مکان برای کافی شاپ باید به آن دقت کنید این است که به فکر افرادی که با وسیله ی شخصی به کافه ی شما می آیند هم باشید.
مواردی که در هزینه ی افتتاح یک کافی شاپ نقش دارد میتواند شامل؛ بازسازی كامل ، خرید تجهیزات ، مبلمان ، تامین مواد اولیه و غیره باشد.

6.مجوزها

قبل از افتتاح, کافی شاپ جدید شما به مجوزهای زیادی نیاز دارد. پروانه های مورد نیاز تجارت شما و نحوه به دست آوردن آنها ممکن است در شهرهای مختلف متفاوت باشد. بنابراین اطلاعات کافی را در این زمینه به دست بیاورید تا در حین فعالیت به مشکل بر نخورید.

7. طراحی فضا

13 قدم تا راه اندازی یک کافی شاپ موفق
طراحی فضا

برای فضای درونی(محل کار خدمه) و بیرونی( محل نشستن مشتری ها) کافه ی خود یک طرح کلی در ذهن داشته باشید و اگر تصمیم جدی تری گرفتید آن را روی کاغذ بیاورید.

هنگام طراحی به این فکر کنید که می خواهید چه نوع فضایی را ایجاد کنید.

آیا می خواهید فضایی که خدمه در حال کار و آماده کردن سفارش های مشتری ها هستند مخفی باشد یا اینکه بهتر میدانید برای کسب اعتماد مشتری ها, امکانی را فراهم کنید تا آنها بتوانند پروسه ی حاضر شدن سفارش خود را ببینند.

حتماً انتخاب های رنگی و سبک مبلمان مورد استفاده خود و همچنین تأثیر آنها بر مشتریان را نیز در نظر داشته باشید.

رنگ های تیره احساس صمیمیت بیشتری در فضا ایجاد می کنند ، رنگ های روشن تر جذابیت بیشتری دارند و اشتهای مشتری ها را افزایش می دهند.

8.تجهیزات کافی شاپ خود را سفارش دهید

تجهیزات کافی و با کیفیت برای هر کافه یا کافی شاپی که بخواهد موفق شود ضروری است. در حالی که برخی از انواع تجهیزات ممکن است از مغازه ای به مغازه دیگر متفاوت باشد ، اما تجهیزاتی وجود دارد که هر کافه به آنها نیاز خواهد داشت.

9. کارکنان خود را جذب کنید

خدماتی که به مشتری ارائه می دهید برای موفقیت کافه شما بسیار مهم است. بنابراین هنگام استخدام کارکنان دقت کنید.

به سبک مدیریت خود فکر کنید و اینکه آیا می خواهید خودتان کارمندان تازه کار آموزش دهید یا در عوض به دنبال افراد باتجربه هستید.

10. کافی شاپ خود را افتتاح کنید

پس از برنامه ریزی ، یافتن مکان و مجهز کردن آن به وسایل و کارکنان ، آماده هستید که سرانجام کافه خود را افتتاح کنید.

قبل از افتتاح رسمی ، حتماً کافی شاپ جدید خود را در شبکه های اجتماعی و نشریات محلی تبلیغ کنید تا مشتریان خود را جذب کنید.

علاوه بر این ، ارائه تخفیف یا تخفیف ویژه در روز افتتاح می تواند به تشویق مشتری برای حضور در آن کمک کند.

سه عامل اصلی برای راه اندازی کافی شاپ موفق و کسب مشتری های وفادار وجود دارد:

  •  پرسنلی گرم و صمیمی
  •  انتخاب قهوه و نوشیدنی با کیفیت خوب
  •  فضای استقبال با دکوراسیون جذاب

بهتر است از برخی روشها برای بازگشت دوباره ی  مشتریان به کافه استفاده کنید.مانند ارائه کارتهای تخفیف یا ارائه ی پیشنهاد های ویژه.

11. نه به Wi-Fi!!!!

این روزها اکثر کافه ها با پیشنهاد وای فای رایگان سعی در جذب مشتری دارند. ما به شما پیشنهاد میدهیم تا به جای وای فای رایگان به مشتریان خود کتاب رایگان پیشنهاد بدهید.

ایده های ناب خود را برای جذب مشتری به کتاب مدیریت کنید. اما یادتان باشد که کتاب ها باید کوتاه و مختصر باشند یا در نهایت خلاصه ای از یک رمان بلند باشند تا مشتری را وادار به تهیه و خواندن آن کتاب کند.

12.تنقلات متنوعی را ارائه دهید

13 قدم تا راه اندازی یک کافی شاپ موفق
تنقلات متنوع

یکی دیگر از کلیدهای موفقیت در هنگام برنامه ریزی برای راه اندازی کافی شاپ ، درک این نکته است کافی شاپ نمی تواند فقط با فروش قهوه دوام بیاورد.

نمایش مجموعه ای از میان وعده های با کیفیت در پیشخوان مشتری را وسوسه می کند تا یک خرید اضافی هم انجام دهد.

اقلام پرطرفداری که می توانید با قهوه و چای ارائه دهید, عبارتند از:

  •  مافین
  •  کیک ها
  •  کلوچه ها
  •  نان دارچین
  •  شیرینی های رولتی
  •  انواع شیرینی ها
  •  کروسان
  •  گرانولا
  •  نوشیدنیهای خنک

حتما از کارمندان خود بخواهید در هنگام سفارش گرفتن قهوه یا چای پیشنهاد هایی از سایر اقلام در اختیار مشتری قرار دهند.

13.را اندازی یک وب سایت

برای جذب مشتری هایی که در محله ی شما نیستند باید به دنبال یک راه حل دیگری باشید.
راهی که ما به شما پیشنهاد میکنیم راه اندازی و طراحی یک وب سایت است.

از افق وب بخواهید تا برای شما یک سایت طراحی کند. در این وب سایت می توانید محصولات و امکانات کافه ی خود را معرفی کنید و با بهینه سازی اصولی به پیشنهاد های اول مرورگر تبدیل شوید و به این ترتیب مشتری های خود را از مناطق مختلف جذب کنید.

پیشنهاد میکنیم به مقاله ی برای راه اندازی سایت چه مراحلی را باید انجام داد؟ هم نگاهی بیندازید.

اگر به دنبال قالبی مناسب و رایگان برای کسب و کار خود هستید, پیشنهاد ما قالب دانلود قالب رایگان رستوران Di Restaurant وردپرس  است.

 

منبع: www.webstaurantstore.com

www.thebalancesmb.com

5/5 - (1 امتیاز)
  • برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.