آموزش ویدیویی نصب وردپرس در سی پنل

آموزش ویدیویی نصب وردپرس در سی پنل

آنچه در این مقاله میخوانید

در این مقاله میخواهم به شما روش نصب وردپرس در cPanel را آموزش دهم. ممکن است شما در ابتدای شروع کار طراحی سایت با اصلاحات مختلفی روبرو شوید که معنی آنها را ندانید. پیشنهاد میکنم حتما از واژه نامه وردپرس استفاده کنید تا ابهامات خودتان را برطرف کنید.

آموزش نصب وردپرس در سی پنل

در آموزش نصب وردپرس نیاز به یک کنترل پنل برای مدیریت هاست یا سرور خود داریم. انواع مختلف کنترل پنل وجود دارد که از جمله آنها میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • cPanel
  • DirectAdmin
  • Plesk

شما میتوانید وردپرس را بر روی هر کدام از کنترل پنل های فوق نصب کنید. برای اینکار باید فقط چگونگی کار با کنترل پنل مد نظر را بدانید تا بتوانید وردپرس را بر روی سی پنل، دایرکت ادمین و یا پلسک نصب کنید.

همچنین اگر شما در ابتدای کار و آشنایی با وردپرس هستید پیشنهاد دیگری برای شما داریم. شما میتوانید وردپرس را به صورت کاملا رایگان و ساده بدون نیاز به هیچ هزینه ای بر روی کامپیوتر خودتان نصب کنید. این روش نصب وردپرس به عنوان نصب وردپرس بر روی لوکال هاست یا localhost شناخته میشود.

در روش نصب وردپرس در localhost شما یک به صورت شبیه سازی شده یک سرور مجازی در کامپیوتر شخصی خودتان اجرا میکنید و سپس وردپرس را بر روی آن نصب میکنید.

اگر همه چیز را آماده کردید و حاضرید نصب وردپرس در cpanel را شروع کنیم ادامه مقاله را دنبال کنید.

آموزش نصب وردپرس در سی پنل

ابتدا وارد هاست خودمان در cPanel میشویم. مطابق تصویر زیر با زدن آدرس سایت خودمان و در انتهای آن درج عبارت 2082: میتوانیم وارد قسمت مدیریت هاست خودمان بشویم. مثلا : ofoghweb.com:2082  بعد از وارد کردن آدرس کنترل پنل خودمان تصویر زیر را میبینیم.

 

نصب وردپرس در cpanel

در این قسمت میتوانید نام کاربری و رمز خودتان را که از سایت هاستینگ تان دریافت کرده اید وارد کنید.

 

بعد از ورود موفق به سی پنل تصویری مشابه تصویر زیر را میبینید. این صفحه اصلی کنترل پنل cPanel میباشد که البته بسته به پوسته و قالب کنترل پنل شما ممکن است تفاوت داشته باشد.

نصب وردپرس در cPanel

 

در این قسمت بر روی گزینه File Manager کلیک میکنیم تا به قسمت مدیریت فایل ها و پوشه ها در سی پنل برویم. در تصویری که میبینید بر روی پوشه public_html کلیک کنید تا وارد این دایرکتوری شوید.این پوشه ، قسمت اصلی سایت ما میباشد. تمامی فایل های وردپرس در این دایرکتوری قرار میگیرند.

 

نصب وردپرس در cpanel

 

بعد از اینکه وارد دایرکتوری public_html شدید در تصویر زیر بر روی گزینه upload کلیک کنید تا فایل فشرده وردپرس خودمان را آپلود کنیم.

نصب وردپرس در cpanel

دانلود وردپرس فارسی و آپلود آن در هاست cPanel

حال به سایت اصلی وردپرس ( wordpress.org ) میرویم و فایل فشرده آخرین نسخه وردپرس را دانلود میکنیم. در تصویر زیر بر روی گزینه Download WordPress کلیک کنید.

سایت اصلی وردپرس

 

در این صفحه ای که میبینید بر روی گزینه Download WordPress 4.9.1.zip کلیک کنید

 

دانلود آخرین نسخه وردپرس

 

بعد از دریافت فایل فشرده از سایت وردپرس انگلیسی مجددا به cpanel خودمان برمیگردیم و در صفحه زیر که با کلیک بر روی گزینه Upload در مرحله قبلی باز شد فایل خودمان را آپلود میکنیم.

 

نصب وردپرس در Cpanel

فایل فشرده خودمان را با گزینه Select File انتخاب میکنیم. سپس منتظر میمانیم تا فایل آپلود شود.

 

نصب وردپرس در Cpanel

بعد از اینکه فایل آپلود شد به cpanel برمیگردیم. فایل فشرده وردپرس را انتخاب میکنیم و بر روی گزینه Extract کلیک میکنیم تا از حالت فشرده خارج شود. حالا فایل های ما کاملا از حالت فشرده خارج شده اند و وردپرس آماده نصب میباشد. تصویری که میبینید نشان دهنده فایل های داخل فایل فشرده وردپرس میباشد که فایل های اصلی وردپرس هستند.

نصب وردپرس در سی پنل

در این قسمت باید تمامی فایل های فشرده را انتخاب کنیم و با کلیک بر روی گزینه Move آنها را به یک پوشه عقب تر از پوشه WordPress انتقال دهیم تا در روت اصلی هاست قرار گیرند.

آموزش ویدیویی ایجاد پایگاه داده در سی پنل

آموزش نصب وردپرس

حال در Tab جدید از مرورگر خودمان, آدرس سایتمان را تایپ میکنیم تا صفحه نصب وردپرس برای ما باز شود. بعد از تایپ آدرس سایتمان صفحه انتخاب زبان وردپرس برای ما باز میشود.

 

نصب وردپرس

به پایین اسکرول میکنیم و زبان فارسی را انتخاب میکنیم و بر روی گزینه “ادامه” کلیک میکنیم.

 

نصب وردپرس

 

بعد از انتخاب زبان فارسی و کلیک بر روی گزینه ادامه تصویر زیر را خواهید دید. در این بخش باید پیش نیاز های ذکر شده را آماده داشته باشید. در زمان ایجاد پایگاه داده رمز, نام کاربری و نام پایگاه داده ای که انتخاب کرده بودیم را در بخش بعدی باید وارد کنیم. آنها را دم دست داشته باشید.

 

نصب وردپرس

اطلاعات خواسته شده را به دقت پر کنید. حواستان باشد که از درج کاراکتر های اضافی خودداری کنید. در این قسمت میتوانید پیشوند پایگاه داده خودتان را برای افزایش امنیت بیشتر تغییر دهید. در تصویر زیر پیشوند پایگاه داده به صورت پیشفرض wp_ درج شده است که شما میتوانید به کلمه دلخواه خودتان تغییر دهید مانند: asdfadfa2323_ این کار باعث افزایش ضریب امنیتی سایت و پایگاه داده شما میشود.

 

 

آموزش تصویری نصب وردپرس

در این تصویر میبینیم که وردپرس ما با موفقیت توانسته است با پایگاه داده ارتباط برقرار کنید و پیغام موفقیت آمیز بودن مراحل برای ما نشان داده شده است. بر روی گزینه اجرای نصب کلیک میکنیم.

آموزش تصویری نصب وردپرس

مراحل پایانی آموزش نصب وردپرس

حال باید اطلاعات سایت خودمان را در بخش های مورد نیاز درج کنیم.

  • عنوان سایت »: نام سایت شما
  • نام کاربری » : نام کاربری دلخواه شما برای ورود به بخش مدیریت ( پیشنهاد میکنیم از کلماتی مانند admin, test و یا نام سایت خودتان استفاده نکنید)
  • رمز »: رمز شما برای ورود به بخش مدیریت وردپرس
  • ایمیل »: ایمیل مدیریت برای ارسال درخواست فراموشی رمز در زمانی که قادر به ورود به پیشخوان وردپرس نیستید

 

 

نصب وردپرس به صورت تصویری

 

بعد از تکمیل تمامی موارد بر روی گزینه راه اندازی وردپرس کلیک کنید. اگر وبسایت شما فعلا به صورت تستی راه اندازی میشود میتوانید بر روی گزینه نمایش به موتور های جستجو را تیک بزنید تا از اینکار جلوگیری کنید. فراموش نکنید که بعدا باید این گزینه را از تنظیمات وردپرس غیرفعال کنید. در غیر اینصورت ممکن است در هیچیک از نتایج گوگل نمایش داده نشوید.

آموزش کامل نصب وردپرس

 

بعد از اینکه اطلاعات دلخواه خودتان را درج کردید, صفحه انجام نصب را خواهید دید. حالا میتوانید با کلیک بر روی گزینه ” ورود” با استفاده از نام کاربری و رمز عبوری که در بخش قبل تنظیم کردید به پیشخوان وردپرس خودتان وارد شوید.

3.7/5 - (3 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.