5 نکته مهم که قبل از راه اندازی سایت باید بدانید

5 نکته مهم که قبل از راه اندازی سایت باید بدانید

آنچه در این مقاله میخوانید

فرایند راه اندازی سایت نیازمند موارد مختلفی است که ممکن است گاهی اوقات بسیار زیاد و پیچیده و طولانی باشد. در این مقاله میخواهم مواردی را برای شما بیان کنم که حتما باید قبل از راه اندازی سایت انجام دهید. البته شاید این موارد همه چیز های مورد نیاز نباشد اما میشود گفت که جزو مهمترین موارد هستند. این موارد شامل راه اندازی اکانت های شبکه های اجتماعی، تولید محتوا، داشتن برنامه حداقل شش ماهه، آماده سازی محصولات و توضیحات و راه های ارتباطی است.

نکات مهم قبل از راه اندازی سایت

اکانت یا حساب کاربری های لازم برای وبسایت خود در شبکه های اجتماعی را ایجاد کنید.

امروزه شبکه های اجتماعی بیشترین محبوبیت را برای مردم دارند و شما باید به این نکته توجه کنید و قبل از راه اندازی سایت خود اول شبکه های اجتماعی خود را ایجاد کنید. حسابهای شبکه اجتماعی خود را در توییتر، فیس بوک، مای اسپیس و هر سایت دیگر که قصد دارید در آن شرکت کنید، تنظیم کنید. این نکته از این جهت بسیار مهم میشود که وقتی شما وبسایت خودتان را راه اندازی میکنید و با نام دامنه خود شروع به فعالیت میکنید ممکن است کسی قبل از شما به نام آن دامنه در شبکه های اجتماعی حساب کاربری ایجاد کرده باشد.

در کدام شبکه های اجتماعی ثبت نام کنیم؟

اینکه در چه شبکه اجتماعی فعالیت کنید بستگی به موضوع کاری شما دارد. اگر صرفا برای جذب مشتری بیشتر نیاز به حضور در شبکه های اجتماعی دارید، فیس بوک و اینستاگرام یکی از بهترین شبکه های اجتماعی برای دیده شدن هستند. اگر نیاز به ارتباط با متخصصان حوزه خودتان دارید شبکه های اجتماعی مانند twitter و لینکداین مناسب هستند. اگر هم نیاز دارید که اطلاع رسانی سریع بتوانید به مخاطبان حوزه خود داشته باشید میتوانید از کانال های تلگرامی استفاده کنید.

محتوای سایتتان را حداقل از یک ماه قبل آماده کنید

مراحل اولیه راه اندازی سایت بسیار زیاد هستند. اگر کار طراحی وبسایت خودتان را به یک شرکت طراحی سایت سپرده اید به هیچ عنوان منتظر اتمام طراحی سایت نباشید تا بعد شروع به تولید محتوا کنید. داشتن محتوای از پیش آماده باعث افزایش سرعت طراحی سایت شما میشود. در حقیقت یک وبسایت با محتوای آن شناخته میشود و بدون داشتن محتوای مناسب هرچقدر هم وبسایت زیبایی داشته باشید به درد مخاطبین نخواهد خورد. پس حتما قبل یا همزمان با شروع کار طراحی سایت برنامه تولید محتوای خودتان را آماده کنید.

این کار باعث میشود که تیم طراحی سایت تان نیز بدانند که شما چه مواردی را نیاز دارید در وبسایت قرار دهید و بتوانند پیشبینی های لازم برای اولویت بندی مکان نمایش محتوای مختلف را در وبسایت انجام دهند.

یکی از کارهایی که شما می توانید انجام دهید این است که محتوای آماده برای انتشار داشته باشید تا بتوانید در شروع کار دغدغه تولید محتوا نداشته باشید و بیشتر بر روی موارد فنی و کیفی سایت خودتان توجه کنید. این کار باعث می شود که شما برای کارهایی دیگر که می خواهید بر روی سایت انجام دهید وقت کافی را داشته باشید.

برنامه فعالیت وبسایت خودتان را حداقل تا 6 ماه آینده بنویسید.

یکی از مشکلات اساسی که اکثر افراد تازه وارد در کسب و کار اینترنتی با آن مواجه میشوند این است که بدون داشتن برنامه مدون و آماده وبسایت خودشان را طراحی میکنند. شما به عنوان مدیر کسب و کار اینترنتی باید حتما بدانید که در بازه های زمانی مختلف قصد انتشار چه محصولات یا خدماتی را دارید و فعالیت های متناسب با آن را از قبل آماده کنید.

به عنوان مثال، تصاویر محصولات، محتوای تبلیغاتی، مطالب آموزشی مفید و جذاب برای انتشار در وبسایت، پست ها و مطالب آماده به انتشار در شبکه های اجتماعی، فرایند ارائه خدمات و یا فروش محصولات و ….

راه اندازی سایت
راه اندازی سایت

 

آماده سازی محصولات یا خدمات

یکی دیگر از موارد بسیار مهم برای راه اندازی سایت آماده کردن محصولات یا خدمات وبسایت شماست. طبیعتا هدف شما از راه اندازی سایت کسب درآمد از فروش محصولات یا ارائه خدمات است. این موارد باید حتما به صورت متنی آماده شده باشند و طبق زمانبندی مشخصی در وبسایت منتشر شوند. باید دائما به بازدید کنندگان وبسایت خود خوراک و محتوای مناسب ارائه دهید تا بتوانید آنها را با محصولات یا خدمات خود آشنا کنید و در نهایت به جذب مشتری و کسب درآمد برسید.

ما اغلب اوقات ضمن صحبت با افراد مختلفی که تازه به حوزه کسب و کار اینترنتی وارد شده اند این سوال را مطرح میکنیم که هدف شما از راه اندازی سایت چیست؟ ایا محتوای خدمات و یا محصولات تان آماده است؟ آیا آماده کسب درآمد از اینترنت هستید؟ پیشنهاد میکنم مینی دوره رایگان کسب درآمد از اینترنت را حتما مشاهده کنید.

آماده سازی راه های ارتباطی مشتریان

هنگامی که شما برای اولین بار یک سایت را راه اندازی کردید باید راه های برقراری ارتباط با شما را به راحتی به بازدیدکنندگان ارائه دهید.باید بتوانید هر بازدید کننده از وبسایت خودتان را تشویق به برقراری ارتباط با خودتان بکنید و راه های ارتباطی مناسب را برای آنها در نظر بگیرید. برای اینکار میتوانید یک خط تماس ثابت، یک شماره همراه رند و یا حتی اکانت های فعال در شبکه های اجتماعی خودتان را از قبل آماده کنید. سیستم پشتیبانی و چت آنلاین نیز میتواند بسیار مفید باشد. گاهی اوقات کاربران دوست دارند قبل از دریافت محصولات با بخش پشتیبانی صحبت کنند تا از دریافت خدمات مناسب مطمئن شوند.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

1 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.