مقایسهی مزایا و معایب ۷ تا از بهترین افزونه بکآپگیری از وردپرس

بکآپ گرفتن منظم از وردپرس یکی از بهترین اقدامهایی است که میتوانید در جهت امنیت وبسایت خود انجام دهید. این بکآپها نه تنها باعث آرامش ذهنی شما میشوند بلکه میتوانند تحت شرایط فاجعهبار، مانند زمانی که وبسایت شما هک شده باشد و یا رمز عبور خود را فراموش کرده باشید، به کمک شما آیند.
افزونههای رایگان و پولی بسیاری برای بکآپ گرفتن از وردپرس وجود دارد و کار کردن با بیشتر آنها نیز آسان است. در این مقاله، ما به بررسی ۷ تا از بهترین افزونه بکآپگیری از وردپرس خواهیم پرداخت.
نکتهی مهم: با وجود این که بسیاری از سرویسهای هاست وردپرس، سرویسهایی نیز جهت گرفتن بکآپ ارائه میدهند، تأکید ما همیشه بر این است که هیچگاه خودتان را به این سرویسها محدود نکنید. چرا که در نهایت این شمایید که مسئول بکآپ گرفتن منظم از وبسایت خود هستید.
اگر تا کنون از وبسایت خود بکآپ نگرفتهاید، بهتر است حتما یکی از افزونههایی را که معرفی خواهیم کرد، انتخاب نموده و در اسرع وقت از آن استفاده کنید.
۱. UpdraftPlus

یکی از محبوبترین و پرکاربردترین افزونههای حوزهی بکآپگیری رایگان از وردپرس است. UpdraftPlus به شما این امکان را میدهد که یک بکآپ کامل از سایت وردپرس خود تهیه کرده و آن را در یک فضای ابری یا روی رایانهی شخصی خود، ذخیره کنید.
با استفاده از این افزونه، هم میتوانید بکآپهای آیندهتان را برنامهریزی کنید و هم قادر خواهید بود هر زمان که لازم دانستید، به صورت دستی بکآپ بگیرید. علاوه بر این میتوانید فایلهایی را که قصد گرفتن بکآپ از آنها را دارید، مشخص نمایید.
این افزونه به شما قابلیت آپلود بکآپهایتان را روی Dropbox، Google Drive، S3 Rackspace، FTP، SFTP، ایمیل و چندین فضای ذخیرهی ابری دیگر نیز میدهد.
UpdraftPlus علاوه بر گرفتن بکآپ از وبسایت شما، شما را قادر میسازد تا از طریق پنل مدیریتی خود فایلهای بکآپ را در وردپرس بازیابی کنید.
در نسخهی پولی UpdraftPlus، افزونههایی برای انتقال یا شبیهسازی وبسایت، جستجو و جایگزینی دیتابیس، پشتیبانی از چندسایت به صورت همزمان و بسیاری امکانات دیگر ارائه شده است. در این نسخه همچنین به پشتیبانی اولویتها نیز دسترسی خواهید داشت.
قیمت: رایگان (۷۰ دلار برای اکانت شخصی UpdraftPlus Premium).
دیدگاه: UpdraftPlus محبوبترین افزونه بکآپگیری از وردپرس است که در بازار موجود می باشد. این افزونه با بیش از سه میلیون نصب فعال، دارای امتیاز ۴.۸ از ۵ ستاره است. با وجود این که نسخهی رایگان آن هم دارای امکانات فراوانی است، پیشنهاد ما استفاده از اکانت UpdraftPlus Premium جهت بهرهمندی از تمام امکانات قدرتمند این افزونه است.
۲. VaultPress (Jetpack Backups)

VaultPress توسط Matt Mullenweg (یکی از پایهگذاران وردپرس) و تیمش ، توسط شرکت Automattic ارائه شده است.
با وجود این که این افزونه در ابتدا به صورت مستقل معرفی شد، اما اکنون جزئی از محصول دیگر شرکت Automattic به نام Jetpack است و برای استفاده از VaultPress نیاز به پرداخت حق عضویت در Jetpack خواهید داشت. طرحهای عضویت متفاوتی با هزینهها و امکانات متنوع برای استفاده از این محصول وجود دارد.
افزونهی VaultPress راهکاری برای بکآپگیری همزمان، اتوماتیک و ابری ارائه میدهد و هزینهی آن از ماهیانه ۳.۵۰ دلار آغاز میشود. به کمک VaultPress میتوانید به راحتی و تنها با چند کلیک بکآپ گرفته و بکآپهای خود را بازیابی کنید.
طرحهای پیشرفتهتر Jetpack امکانات قدرتمندی مانند اسکن امنیتی نیز ارائه میدهند.
با این وجود VaultPress معایبی نیز دارد.
اول این که هزینههای ماهیانهی این افزونه، اگر بیش از یک وبسایت وردپرس داشته باشید، میتواند بسیار زیاد شود زیرا باید به ازای هر سایت خود به صورت جداگانه مبلغ را پرداخت کنید.
دوم آن که برای استفاده از این افزونه باید عضو JetPack شوید، در WordPress.com حساب کاربری داشته باشید ، و افزونهی Jetpack را روی سایت خود نصب کنید.
و در نهایت این که، در طرحهای ابتداییتر، بکآپهای شما تنها برای ۳۰ روز ذخیره میشوند و در صورتی که بخواهید آرشیو بکآپ شما محدودیت زمانی نداشته باشد، باید به ازای هر سایت خود ۲۹ دلار هزینه کنید که این مقدار برای مبتدیان بسیار بالاتر از قیمت سایر راهکارهایی است که در لیست حاضر ارائه شدهاند.
با تمام این اوصاف، حتی اگر VaultPress قیمت بالاتری نیز میداشت، میارزید زیرا شهرت جهانی شرکت Automattic ارزش بالایی دارد.
قیمت: شروع قیمت از سالانه ۳۹ دلار برای طرح شخصی JetPack.
دیدگاه: VaultPress به عنوان بخشی از افزونهی JetPack ارزش خرید را دارد. اگر هماکنون نیز از JetPack برای سایر مصارف (مانند JetPack CDN برای عکسها، تبلیغات در شبکههای اجتماعی و …) استفاده میکنید، انتخاب این محصول برای شما امری طبیعی است.
۳. BackupBuddy

BackupBuddy یکی از مشهورترین افزونههای پولی بکآپگیری از وردپرس است که در بیش از نیم میلیون سایت وردپرس، به کار رفته است. این افزونه به شما امکان برنامهریزی برای بکآپ گرفتن به صورت روزانه، هفتگی، و ماهیانه را میدهد.
با افزونهی BackupBuddy، میتوانید بکآپهای خود را به صورت اتوماتیک در سرویسهای ذخیرهی ابری مانند Dropbox، Amazon S3، Rackspace Cloud، FTP، Stash (در سرویس ابری آنها) و حتی با ایمیل کردن آن به خودتان، ذخیره کنید.
با استفاده از سرویس Stash آنها حتی میتوانید به صورت همزمان بکآپ بگیرید.
بزرگترین مزیت استفاده از BackupBuddy این است که سرویس آن براساس عضویت و پرداخت هزینهی ماهانه نیست. براساس طرح خریداری شدهی خودتان میتوانید این افزونه را در تعداد مختلفی از سایتهای خود نصب کنید.
علاوه بر این، با خرید این افزونه به فرومهای پشتیبانی، به روزرسانیهای منظم و یک گیگابایت فضای ذخیرهی BackupBuddy Stash برای نگهداری از بکآپهایتان دسترسی خواهید داشت. همچنین، قابلیت iThemes Sync این افزونه به شما امکان مدیریت ۱۰ سایت وردپرس توسط یک پنل مدیریتی را خواهد داد.
با استفاده از BackupBuddy میتوانید وبسایتهای خود را کپی، ذخیره، و منتقل کنید.
قیمت: ۸۰ دلار برای طرح بلاگر (لایسنس برای یک سایت)
دیدگاه: BackupBuddy راهکاری برای بکآپگیری مقرون به صرفه است. این افزونه، تمام امکاناتی را که برای بکآپ، بازیابی و انتقال یک سایت وردپرس نیاز دارید، در اختیار شما قرار میدهد. به طور کلی، این افزونه جایگزین مناسبی برای UpdraftPlus و VaultPress خواهد بود.
۴. BoldGrid Backup

BoldGrid Backup یک افزونه بکآپگیری از وردپرس است که بکآپگیری را به صورت اتوماتیک انجام می دهد این افزونه توسط BoldGrid که یک سازندهی وبسایت برای وردپرس است، معرفی شده است.
این افزونه به شما این اجازه را میدهد که از وبسایت خود بکآپ بگیرید، سایت خود را بعد از کرش کردن دوباره بازیابی کنید و حتی میتوانید در صورت تغییر هاست، سایت خود را با استفاده از این افزونه منتقل کنید. همچنین میتوانید بکآپهای خود را به صورت اتوماتیک یا دستی و با تنها یک کلیک انجام دهید.
BoldGrid Backup یک امکان جلوگیری از خطای اتوماتیک را در اختیار شما قرار میدهد که پیش از هر آپدیت سایت شما، به صورت اتوماتیک از آن بکآپ میگیرد. در صورتی که آپدیتی موفقیتآمیز نباشد، این افزونه به صورت اتوماتیک وبسایت وردپرس شما را به آخرین بکآپ خود بازمیگرداند. این امکانی بسیار مفید است و از سایت شما در برابر آپدیتهای ناموفق، محافظت مینماید.
با استفاده از BoldGrid Backup، میتوانید تا حداکثر ۱۰ بکآپ را در دشبورد خود و بکآپهای بیشتر را در فضاهای ابری مانند Amazon S3، FTP، یا SFTP ذخیره کنید.
قیمت: سالیانه ۶۰ دلار (با احتساب تمام ابزارها و سرویسهای پولی)
دیدگاه: BoldGrid Backup یک افزونهی ساده برای بکآپگیری از وردپرس است که میتوانید در وبسایت خود از آن استفاده کنید. مزیت این افزونه در آن است که با پرداخت هزینهی آن، از بسیاری از ابزارهای قدرتمند دیگر نیز بهرهمند میشوید.
۵. BlogVault

BlogVault یک سرویس مشهور دیگر برای بکآپگیری از وردپرس است که درواقع به جای یک افزونه بکآپگیری از وردپرس، یک نرمافزار به عنوان سرویس (SaaS) است. این سرویس، بکآپهای شما را کاملا مستقل از وبسایت شما و در سرورهای BlogVault ذخیره میکند. از همین روی، هیچگونه فضای اضافی از سرور شما را اشغال نمیکند.
BlogVault به طور روزانه و اتوماتیک از وبسایت شما بکآپ میگیرد و به شما امکان گرفتن بکآپهای نامحدودی را نیز به صورت دستی میدهد. بکآپهای این سرویس به صورت افزایشی بوده و برای کاهش حجم اشغالی سرور، تنها تفاوتهای ورژنهای مختلف بکآپ را ذخیره میکند. این امر به نوبهی خود باعث بهبود عملکرد وبسایت شما نیز میشود.
این سرویس، علاوه بر بکآپ، امکان بازیابی وبسایت شما را نیز فراهم میآورد و با استفاده از آرشیو بکآپ ۹۰ روزهی آن میتوانید از هرگونه اتفاق ناگواری برای وبسایتتان جلوگیری کنید.
همچنین با استفاده از امکان سایت نمایشی این سرویس، میتوانید به راحتی وبسایت خود را تست کنید. علاوه بر این، BlogVault فرایند انتقال وبسایت شما به هاستی دیگر را تسهیل میبخشد.
با وجود امکانات زیادی که BlogVault برای ارائه دارد، قیمت آن نسبت به سایر افزونههایی که تا کنون معرفی کردیم، اندکی بالا است. برای طرح پایهی این سرویس که تنها لایسنس یک وبسایت را در اختیار شما میگذارد، باید ۸۹ دلار پرداخت کنید.
قیمت: سالانه ۸۹ دلار برای طرح شخصی (لایسنس برای یک سایت)
دیدگاه: BlogVault راهکاری ساده و آسان برای بکآپ گرفتن از وردپرس است. همچنین به علت این که بکآپهای این سرویس در خارج از سایت شما ذخیره میشوند، حجمی از سرور شما مصرف نمیگردد. با این وجود، قیمت این محصول با توجه به کوچکی کسب و کار آنها، اندکی بالا به نظر میرسد.
۶. BackWPup

BackWPup یک افزونهی بکآپگیری از وردپرس است که به طور رایگان عرضه شده و امکان گرفتن بکآپ کامل از وردپرس و ذخیرهی آن روی فضای ابری (مانند Dropbox، Amazon S3، Rackspace، و غیره)، FTP، ایمیل، یا کامپیوتر شخصی را برای شما فراهم میآورد.
کار با این افزونه بسیار ساده است و به شما امکان برنامهریزی بکآپهای آیندهتان را به صورت ساعتی ، روزانه ، هفتگی یا ماهانه تنظیم کنید یا می توانید کار بکآپگیری را دستی انجام دهید.
بازیابی یک سایت وردپرس بکآپ شده نیز با کمک این افزونه بسیار راحت است.
نسخهی پیشرفتهی BackWPup دارای امکانات جذابی مانند پشتیبانی از اولویتبندیها، و ذخیرهی بکآپها روی Google Drive و چند قابلیت جالب دیگر است.
قیمت: رایگان (طرح پولی نیز دارد.)
دیدگاه: بیش از ۶۰۰۰۰۰ وبسایت از BackWPup استفاده میکنند و این افزونه گزینهی مناسبی دربرابر سایر افزونههای معرفی شده در این لیست است. نسخهی پیشرفتهی این افزونه امکانات قدرتمند دیگری مانند بازیابی آسان و سریع وبسایت از بکاند توسط یک اپ مستقل، نیز دارد.
۷.Duplicator

همانطور که از نام این افزونه پیداست، Duplicator یک افزونهی محبوب برای انتقال سایتهای وردپرس است. با این وجود این افزونه دارای قابلیت بکآپگیری نیز هست.
این افزونه به شما اجازهی برنامهریزی برای بکآپهای خودتان را نمیدهد و به همین علت راهکار مناسبی برای گرفتن بکآپ از سایتهای فعال وردپرس نیست.
قیمت: رایگان
دیدگاه: Duplicator به شما امکان گرفتن بکآپ دستی ساده از سایت وردپرسی را میدهد. اگر هاست شما به صورت منظم برای شما بکآپ میگیرد، با استفاده از این افزونه میتوانید بکآپهایی جهت به کارگیری در محیط آزمایشی استفاده کنید. این افزونه برای انتقال وبسایت، عالی است.
کلام آخر
تمام افزونههایی که برای بکآپگیری از وردپرس در این لیست آورده شدهاند، دارای مزایا و معایب مختص خودشان هستند. با این وجود همهی این افزونهها قابلیت بکآپگیری کامل از فایلهای وردپرس و دیتابیس را دارا هستند.
خود ما برای بکآپ گرفتن از VaultPress استفاده میکنیم و برای این انتخاب، دو علت داریم. اول آن که کار کردن با این افزونه بسیار آسان است و دوم آن که به ما امکان گرفتن بکآپهای افزایشی و همزمان را نیز میدهد.
معنای این قابلیت آن است که به جای گرفتن بکآپ از تمام فایلها در هر روز و هر ساعت، این افزونه تنها از فایلهایی که آپدیت شدهاند درست چند دقیقه بعد از به روزرسانی آنها بکآپ میگیرد. این قابلیت برای سایتهای بزرگی مانند سایت ما ایدهآل است زیرا به ما کمک میکند تا از منابع سرور خود بیشتر و بهتر استفاده کنیم.
با این وجود اگر حجم وبسایت شما کوچک یا متوسط است و از پرداختن هزینههای ماهانه بیزارید، ما به شما افزونهی محبوب UpdraftPlus را پیشنهاد میکنیم. این افزونه دارای امکانات قدرتمندی مانند رمزگذاری بکآپها، انتقال بکآپهای رمزگذاری شده و تعداد بسیاری گزینههای ذخیره در فضای ابری است.
صرف نظر از افزونهای که برای گرفتن بکآپ از وردپرس خود انتخاب میکنید، لطفا به خاطر داشته باشید که هرگز بکآپهای خود را روی سرور وبسایتتان ذخیره نکنید چرا که با این کار، تمام تخم مرغ های خود را در یک سبد گذاشتهاید. اگر تحت شرایطی سختافزار سرور شما از کار بیافتد و یا بدتر از آن، شما هک شوید، دیگر به بکآپهای خود دسترسی نخواهید داشت که این امر تمام هدف بکآپگیری منظم را پوچ و بیهوده میکند.
به همین علت است که ما به شدت پیشنهاد میکنیم که بکآپهای خود را روی یک سرویس ذخیرهای مستقل، مانند Dropbox، Amazon S3، Google Drive، و غیره ذخیره کنید. این مبحث نیز تمام شد. امیدواریم که توانسته باشیم به شما در انتخاب بهترین افزونه برای گرفتن بکآپ از وردپرس کمک کنیم.
About آتشگاه
آموزش تنها حرفه ای است که حرفه های دیگر را ایجاد می کند. من عاشق این حرفه هستم.
More Posts by آتشگاه
دیدگاهتان را بنویسید