3 عامل کلی و تاثیر گذار در استارتاپ ها

3 عامل کلی و تاثیر گذار در استارتاپ ها

آنچه در این مقاله میخوانید

استارتاپ

۴۴ سال پیش یعنی در سال ۱۹۶۹ میلادی (۱۳۴۸ شمسی) ابزاری برای نخستین بار در آمریکا مورد استفاده قرار گرفت که بعدها به نام اینترنت معروف شد.در ایران نیز اینترنت از سال ۱۳۷۲ برای استفاده مراکز دانشگاهی راه‌اندازی شد و از سال ۱۳۷۶ تقریبا گسترده‌تر گردید.و خیلی از افراد از این دنیای پر رمز و راز در کار خود استفاده کرده اند و هزاران شغل را راه اندازی کردند. و تعدادی از این کسب و کار های اینترنتی با موفقیت انجام شد اما برخی از استارتاپ هایی بودند که با شکست مواجه شدند.

اما سوال اساسی که ما در این مقاله میخواهیم آن را بررسی نمایم این است که چرا برخی از استارتاپ ها با شکست مواجه می شوند و خیلی زود از صحنه رقابت حذف می شوند.

عوامل مهم در شروع یک استارتاپ موفق

عوامل سیاسی

خیلی از افراد با این نگرش که سیاست و مسایل کشوری ارتباطی با کار آنها ندارد و این دو مقوله کاملا جدا هستند اما بیشتر شکست ها از همین نگرش منفی است زیرا که عوامل سیاسی یکی از تاثیر گذارترین عامل هاست. مانند سایت آپارات اگر این سایت همچنان به کار خود ادامه می دهدو یکی از برترین سایت های ایران شده است تنها دلیل موفقیت آن فیلتر شدن سایت یوتیوب است.

پس اگر به دنبال شروع کاری در ایران هستید این موضوع نخست بررسی کنید و این سوال را از خود بپرسید که آیا این کسب و کاری که من در حال شروع آن هستم چه اندازه در ایران موفق خواهد شد آیا تحریم ها بر آن اثر خواهد داشت و هزاران سوالی که باید پاسخ منطقی برای آنها بیابید و سپس شروع کنید.

عوامل اجتماعی و فرهنگی

هنگامی که کاری را می خواهید شروع کنید باید در ابتدا یک اطلاعاتی راجب جامعه ای که می خواهید در آن کار کنید را بررسی نماید و بدست بیاورید و این نکته را حتما توجه کنید. اگر کسب و کار شما اینترنتی است باید حتما بدانید که چند درصد افراد روزانه با اینترنت کار می کنند و چه طور می توانید در کارتان رشد کنید. به طور مثال اگر شما تخصص خاصی را دارید که کمتر افرادی می تواند با آن کار کند باید آموزش هایی را در سایت خود قرار دهید که راحتتر آن را بیان کنید و به عبارت ساده عام پسند تر باشد هر کسب و کاری که عام پسند تر باشد و مردم عادی نیز بتوانند با آن کار کنند کار موفقی خواهد شد.

عوامل اقتصادی

طبیعی است که برای شروع هر کاری ابتدا باید هزینه هایی را پرداخت کرد و نمی توان انتظار داشت که از ابتدا نتایج مطلوب را به دست آورد،به طور مثال برای فرهنگ سازی روی یک مسئله شما مجبورید هزینه های برای تبلیغات انجام دهید ولی وقتی آن فعالیت به نتیجه رسید خیلی از هزینه ها را می توان دوباره به دست آورد. اما چه هنگام و در چه کاری و چقدر هزینه باید کرد این مسئله ای است که خیلی از استارتاپ ها با آن دست و پنجه نرم می کنند.

بررسی آمارهای موجود نشان می‌دهد که شاخص پشتوانه‌های مالی در ایران ۸۹/ ۱ است. بنابراین ورود به حوزه کسب و کارهای جدید و نو پا ریسک بزرگی محسوب شده و نیازمند سنجش بسیار و ریسک پذیری بالا است.

حداقل سرمایه برای شروع هر استارتاپ

برای اینکه یک کسب و کار اینترنتی را راه اندازی کنید بعد از بررسی بازار و سواد اینترنتی افراد حال باید یک سایت برای کار خود طراحی کنید. و در آن محتوا و محصولات خود را بچید وسپس شروع به کسب درآمد نمایید.

هزینه ای که برای راه اندازی سایت نیاز دارید به شرح زیر است.

1 خرید دامنه

2خرید هاست

3 خرید قالب تجاری

شاید در ابتدا کمی هزینه کنید. اما این موضوع را درنظر داشته باشید که در مقابل کارهای بازاری و واقعی که بخواهید شروع کنید هزینه ای بسیار ناچیزی است.

اما اگر باز دراین رابطه نگرانی هایی را دارید می توانید از ما مشاوره رایگان دریافت کنید و مطمئن باشید که تیم افق وب بهترین ها را برای کاربران خود خواستار است.

5/5 - (1 امتیاز)
  • برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.