چگونه خطا سایت وردپرسی خود را برطرف کنیم؟

چگونه خطا سایت وردپرسی خود را برطرف کنیم؟

آنچه در این مقاله میخوانید

در این متن هدف ما این است که شما را با مهم ترین خطا سایت وردپرسی از جمله خطا 404 و خطا 503 و خطا 403 و خطا 500 آشنا کنیم تا شما عزیزان بتوانید این نوع خطاها در سایت خود را کاملا برطرف نمایید. با ماهمراه باشید.

 

مطمئنا برای خیلی از صاحبان سایت تا به حال اتفاق افتاده است که در وردپرس با انواع مختلف خطا روبه رو شوند. و در مواجه با آن مشکل ندانند که چگونه خطا را برطرف نمایند. ما در زیر به چند خطا مهم که ممکن است بیشتر با آن مواجه شوید اشاره و راه حل ها را ارائه کرده ایم.

خطای 404

این نوع خطا سایت زمانی نشان داده می شود که صفحه موردنظر شما توسط سرور پیدا نشده است.درصورتی که وب سرور نتواند منبع درخواست شده را پیدا کند، این خطا را به کاربر نشان می‌دهد. این خطا به عنوان “پیوندهای مرده” یا “پیوندهای خراب” شناخته می شوند معمولا با عنوان “خطای 404” ، “HTTP 404” یا “کد 404” نمایان می شود.

خطا سایت 404

عوامل به وجود آورنده خطا 404

خود طراحان سایت ها هستند که این نوع خطا ها را بوجود می آورند. هنگامی که می خواهند سایت خود را لینک سازی کنند آدرس را یا اشتباه وارد می کنند و و یا اینکه لینک صفحه ای را که به آن آدرس داده اند را قبلا عوض کرده و این موضوع را فراموش کرده اند و همین امر باعث بروز لینک های شکسته و یا همان خطای 404 می شود. اگر کاربر با این صفحه مواجه شود ممکن است سایت شما را ترک کند که باعث تاثیر در نرخ پرش می شود در نتیجه در نتایج جستجو در رتبه ی پایین تر خواهد بود.

راه حل چیست؟

  1. آدرس صفحه را بررسی کنید و آدرس یا URL درست و صحیح را وارد کنید.
  2. آدرس صفحات خود را کوتاه کنید تا کمتر اشتباه کنید.
  3. از کاربران بخواهید که کش مرورگر خود را پاک کنند. چون بعضی از آدرس ها در کش قرار می گیرند و صفحات قبلی را نشان می دهند.
  4. به هر دلیلی اگر نتوانستید در آخر این نوع خطا را برطرف کنید. یک درخواست پشتیبانی ارسال نمایید.

 

خطای 503 (سرویس ناموجود)

خطای ۵۰۳ زمانی رخ می دهد که هاست شما از یک اسکریپت php پاسخ درستی دریافت نکند. کد اسکریپت php می تواند از یک پلاگین یا قالب و یا کد که شما طراحی کردید ، نشات بگیرد.
اگر خطای ۵۰۳ در وردپرس از علت هایی همانند منابع بیش از حد بر روی هاست باشد، بعد از چند لحظه سایت شما ناپدید خواهد شد. و یا اگر علت خطا کد باشد باید آن کد را درست کنید. و یا غیر فعال کنید.

خطا سایت خطا 503

راه حل برای رفع خطا 503 چیست؟

  • کد اسکرپت های php که لازم نیستند را غیر فعال کنید.
  • به این علت که همه پلاگین ها روی سایت شما از اسکریپت های php است همه پلاگین ها را نیز غیر فعال کنید.
  • از طریق cpanel و از گزینه ی file manager به محتویات وردپرس بروید. به فایل سایت خود وصل شوید و سپس به پوشه ی /wp-content/ مراجعه کرده و در داخل این پوشه ، نام فولدر پلاگین را به plugins-old تغییر دهید.
  • در مرحله ی بعد شما پوشه ای را در همان مسیر اشاره شده ایجاد کرده و نام آن را به plugins تغییر دهید با این کار تمامی افزونه های شما غیر فعال شده و می توانید عیب یابی را انجام دهید.

خطای 403

این نوع خطا زمانی نمایش داده می شود که سرور یا هاست شما این اجازه را به کاربران نمی دهند که سایت شما را مشاهده کنند.این ممکن است با مسدود کردن یک IP باشد یا تنظیم مجوزهایی که نتوان به آن دسترسی داشت اما گاهی راه حل این مشکل را نمی توان یافت چون نمی توان به منابعی که ما را با خطای 403 مجواجه می کنند دسترسی داشته باشیم و ممکن است خطا به خاطر مشکلاتی که از سمت سرور است باشد.

برطرف کردن خطای 403 وردپرس

راه حل برای رفع خطا 403 چیست؟

  • صفحه را رفرش کنید.
  • حافظه کش را پاک کنید.
  • برای رفع این خطا سایت باید تمام پلاگین ها سایت خود را غیر فعال کنید.
  • پوسته وردپرس خود را نیز تغییر دهید.
  • و یا فایل .htaccess را حذف کنید
  • اگر مشکل حل نشد باید دسترسی پوشه ها را در وردپرس بر روی ۷۵۵ قرار دهید.
  • در آخر اگر همچنان مشکل باقیست با میزبانی فضای خود ارتباط برقرار کنید.

خطای 500

این مشکل هنگامی رخ می دهد که سرور سایت شما نمی تواند اطلاعات سایت شما را پردازش کند و بارگزاری سایت اتفاق نمی افتد این یک خطایی از سمت سرور است و سرور نمی تواند محتوای شما را ارسال کند.

خطا سایت خطا 500

برای رفع خطا 500 چه باید کرد؟

  • همه فایل htaccess خود را چک کنید. و کد های داخل این فایل را حذف کنید.

تعریف فایل htaccess (فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار میروند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیرکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید.)

  •  افزونه های وردپرس خود را موقتا غیر فعال کنید می توان یکی یکی افزونه ها را غیر فعال کرد تا متوجه شوید که با غیر فعال کردن کدوم افزونه ، خطا سایت از بین خواهد رفت.

پیشنهاد‌ می شود مقاله ای با نام آموزش غیرفعال سازی افزونه های وردپرس را مطالعه کنید.

ممکن هست به دلیل کمبود حافظه سایت شما این مشکل بوجود آمده باشد اگر سایت شما وردپرس است با روش های زیر می توانید حافظه سایت را افزایش دهید:

افزایش حافظه Memory در وردپرس

افزایش حافظه از طریق فایل wp-config

وارد هاست خود شوید و فایل wp-config.php را باز کنید و کد زیر را بعد از عبارت That’s all, stop editing! Happy blogging وارد کنید.توجه داشته باشید که مقدار 256 هر مقدار دلخواه دیگری نیز می تواند باشد.

;define( ‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’ )

افزایش حافظه از طریق php.ini :

برای افزایش حافظه از این روش وارد پنل هاست خود شوید و فایل php.ini را پیدا کرده و باز کنید در آن کلمه ی memory_limit را بیابید و مقداری که برای آن در نظر گرفته شده را افزایش دهید.اگر این فایل را پیدا نکردید خودتان فایلی با این نام ایجاد کنید و قطعه کد memory_limit 512M را به آن اضافه کنید.

افزایش حافظه با استفاده از htaccess. :

این فایل را از هاست خود و در روت بیابید و به دنبال کد php_value memory_limit 512M بگردید و اگر این کد وجود نداشت آن را به فایل htaccess. اضافه کنید و مقدار 512 را به مقدار دلخواه و موردنیاز خود تغییر دهید.

 

فعال کردن حالت دیباگ یا عیب یابی وردپرس

با فعال کردن حالت دیباگ خطاهای ایجاد شده را مشاهده کنید و به رفع آن ها بپردازید شما با رفتن به فایل wp-config.php کد define(debug , false) را یافته و false را به true تغییر دهید.

بررسی سطوح دسترسی فایل ها و کاربران

گاهی ممکن است تغییر در دسترسی ها باعث بروز چنین خطایی شده باشد که در این صورت کاربران به آن ها دسترسی نخواهند داشت.

4/5 - (1 امتیاز)
  • برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.