در بازاریابی فروش به این 5 نیاز مشتریان خود توجه کنید

در بازاریابی فروش به این 5 نیاز مشتریان خود توجه کنید

آنچه در این مقاله میخوانید

شما برای اینکه بتوانید در ذهن و فکر هر مشتری نفوذ کنید باید یک وجه اشتراک بین تمام انسانها پیدا کنید. در بازاریابی فروش باید احساسات مشتریان خود را درگیر کنید زیرا که مردم اول با احساسات خود چیزی را انتخاب کرده و برای آن دلیل منطقی می آورند.

شما باید در ضمیر ناخودآگاه افراد اثر بگذارید طوری که خود فرد جذب کار و محصول شما شود. و با این روش است که می توانید افراد بیشتری را متقاعد کنید که از خدمات شما استفاده کنند. ولی در کل 5 مورد است که در همه افراد یکسان است و همه مشتریان به دنبال همین موارد هستند با ما همراه باشید تا با نیاز مشتریان بیشتر آشنا شوید.

شناخت نیازهای مشتریان در بازاریابی فروش

نیاز اول : آسانی و سهولت

همه ما در طول روز کارهایی را انجام می دهیم که برایمان سخت و طاقت فرساست ولی به انجام آن ادامه می دهیم به این دلیل که به انجام آن عادت کرده ایم و اگر روزی چیزی یا راه کاری باشد که آن کار را برای ما راحتتر کند 100% ما کار خود را راحتتر خواهیم کرد زیرا که عملا همه ی انسانها به دنبال راحتی و آسودگی هستند. نیاز به راحتی و سهولت یکی از نیازهای منطقی انسان‌ها است، در واقع، انسان‌ها به دنبال محصولات و ایده‌هایی هستند که زندگی آن‌ها را ساده‌تر کند. پس هنگامی که دارید محصول یا خدمات خود را ارائه می دهید همیشه به این نکته توجه کنید که راحتی و سهولت کار با آن را برای مشتریان خود را بیان کنید.

احساس راحتی

آرامش جسمی و فیزیکی یکی از نیازهای اساسی و اولیه افراد است. شما باید قبل از بازاریابی فروش محصول یا خدمات خود را با نیازهای اولیه که مازلو گفته توجه کنید. ما انسانها در طول زندگی همیشه دوست داریم جاهایی را انتخاب کنیم که برایمان آرام و آسودگی را به ارمغان بیاورد. به طور مثال شما هتلی را انتخاب می کنید که در آن همه امکانات وجود داشته باشد و در ان جسم شما راحت باشد و هر مورد مشابه دیگری که جسم و روح انسان در آن راحت باشد به طور حتم در اولویت آنها خواهد بود. شما می‌توانید خلاقیت‌های خود برای راحتی فیزیکی مخاطبان را در پیام بازاریابی خود بگنجانید و از آن لذت ببرید.

گاهی اوقات ما فقط یک احساس خوب می‌خواهیم، هم‌چون یک حوله‌ی گرم بعد از دوش.

درگیر کردن احساسات مشتریان

مغز یک عضو بسیار مهم در بدن انسان‌هاست و عاشق بازی‌ها، سرگرمی‌ها، فیلم‌ها و داستان‌ها است. شاید شما هم مثل من روزانه زمان زیادی از وقت‌تان را صرف سودوکو کنید، با این‌که می‌دانید هیچ عایدی برای‌تان به جز سرگرمی ندارد.

ما انسان‌ها همواره به دنبال چیزهایی هستیم که از شگفتی‌های این جهان لذت ببریم و لذت را به طور کامل تجربه کنیم. آیا می‌توانید روزها در یک خانه بدون بیرون آمدن از آن زندگی کنید؟ بله مسلما می‌توانید، اما آیا شما از آن لذت خواهید برد؟ احتمالا نه. شما می توانید در بازاریابی خود از این گزینه استفاده کرده و با یک سرگرمی یا یک داستان طنز گونه خدمات یا محصولات خود را عرضه کنید. می توانید یک فیلم چند دقیقه ای درست کرد و با کمی شوخ طبعی در آن همیشه در ذهن افراد و مشتریان خود جای بگیرید.

برانگیختن حس هویت اجتماعی آنها

این موضوع را با چند سوال برای شما بیان می کنم لطفا وقت گذاشته و به سوالات فکر کنید آنگاه است که به این مطلب پی خواهید برد. چرا یک ورزشکار حرفه ای از مارک نایک و یا آدیداس استفاده می کند؟ و یا چرا یک فرد پولدار سوار ماشین مرسدس بنز می شود؟ و یک برنامه نویس حرفه ای از مک استفاده می کند؟

همه این سوالات ما بر می گردد به یک موضوع هویت اجتماعی. مردم دوست دارند که خود رابه این هویت ها گره بزنند و حتی اگر انگونه نباشند. اگر من شخص ثروتمندی هستم باید از محصولی استفاده کنم که تک و خاص باشد و به من و هویت من اعتبار بخشد. نکته مهم این بخش این است که در بازاریابی از این موضوع غافل نشوید و با به کار گیری و دادن هویت به افراد موفق تر و تاثیر گذارتر شوید.

یکی از نقل‌قول‌های جالبی که من تاکنون شنیده‌ام اینست: “من اونی نیستم که فکر می‌کنم. من اونی نیستم که شما فکر می‌کنید. من همونی هستم که فکر می‌کنم شما فکر می‌کنید من اونم.” بنابراین درک ما نسبت به خودمان، تا حد زیادی به درک دیگران از ما بستگی دارد.

تفاوت بین نیاز مشتریان با خواسته مشتریان

مفهوم نیاز و خواسته در بازاریابی بسیار مهم و حیاتی است و می‌توان آن را یکی از ترفندهای مهم بازاریابی دانست. نیاز مشتری در واقع چیزی است که یک مشکل را حل می‌کند، اما خواسته چیزی است که مشتری داشتنش را دوست دارد. شما باید در بازاریابی فروش این نکته را بدانید که نیاز مشتریان شما چیست و به جای فروش محصولی به مشتری آنها خود محصول شما را بخرد.

یک ضرب المثل معروفی در بازاریابی وجود دارد که می گوید:

فراموش کن من چی نیاز دارم! به من چیزی را بفروش که می‌خواهم.

نکته همین است که خواسته مشتریان تنها چیزی است که باید در بازاریابی به آن توجه کرد.

امتیاز شما به این مقاله
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.