10 اشتباه فاجعه بار که بازاریابان آنلاین انجام میدهند

10 اشتباه فاجعه بار که بازاریابان آنلاین انجام میدهند

آنچه در این مقاله میخوانید

در هر کاری اشتباهاتی و نقص هایی وجود دارد که بازاریابی آنلاین نیز از این امر مستثنا نیست. اما گاهی اوقات ممکن است که خود بازاریابان آنلاین ندادند که دارند راه اشتباه می روند. و دارای عادات غلطی هستند که نمی گذارد آنها به اهداف شان برسد.

هدف از نگارش این مقاله این است که به بازاریابان آنلاین این موضوع را بیان کنیم که کمتر در کارشان اشتباه کنند و خطاهای انسانی خود را به حداقل برساند تا بتوانند در کارشان موفق شوند. با ما همراه باشید تا با این نکات ریز اما مهم آشنا شوید.

اشتباهاتی که بازاریابان آنلاین انجام میدهند

1. نداشتن برنامه روزانه است

انجام کارهای روزانه باعث می شود که ما در کارهایمان نظم خاصی داشته باشیم و همین نظم ما را به پیروزی خواهند رساند. در واقع موفقیت و شکست هر فرد بسته به همین موضوع دارد. ما چند ایده را در زیر برای شما بیان می کنیم که می توانید آنها را بکار ببرید.

  1.  برنامه هایتان را از شب قبل تهیه کنید و بعد اهدافتان را اولویت بندی کنید. و آنها را به ترتیب اولویت انجام دهید و سپس کاری که انجام شد را خط بزنید.
  2. زمان های را برای اتفاقای غیر منتظره اختصاص دهید.
  3.  هر روز یه ربع زودتر از خواب بیدار شوید و به خودتان انرژی دهید. روزی که با دستپاچگی شروع شود روز خوبی نخواهد بود.

2. مثبت نیندیشیدن

همیشه در کارتان دید مثبت داشته باشید. هیچگاه احساس شکست نکنید. خودتان را قبول کنید و هر روز که از خواب بر می خیزید این را از خودتان بپرسید که چگونه می توان موفق شوم؟ وقتی سوال از خود بپرسید ضمیر ناخود آگاه شما به دنبال پاسخ خواهد گشت.

3. حواس پرتی

با تمام توان حواستان را در فروش و بازاریابی خود کنید. اکثر بازاریابان آنلاین گاهی آنقدر به تبلیغ محصول یا خدمات خود می پردازند که فراموش می کنند مخاطب شما نیز انسان است. در هنگام کار ذهنتان را درگیر کار شخص یتان نکنید.

4. به دنبال مشتری بزرگ اند

گاهی اوقات بازاریابان آنلاین به دنبال مشتری بزرگ هستند و همواره به فکر بستن قرارداد بزرگ با یک آدم سرمایه گذار هستند. اما این رویاها برای اکثر آنها هزینه و وقت زیادی را می خواهد و عملا وقت تلف کردن است. این رویاها یک احساس موفقیت کاذب به شما می دهد. بازاریابان موفق از این احساس ها دوری می کنند. و بیشتر وقت خود را در بهتر شدن خود در کارشان صرف می کند.
نکته : اینکه به فکر قرار داد های بزرگ و پولهای کلان باشید خوب است. اما به کارهای کوچک خود نیز بسنده کنید تا اگر روزی به قرارداد بزرگ نیز نرسیدید شکست نخورده باشید.

5.عدم درک احساس مشتری

اول این نکته را برای شما بیان کنم که شناخت مشتری با شریک شدن در احساس متری باهم تفاوت دارد. و اکثر اشتباهات بازاریابان آنلاین نیز همین است که این دو را از هم مجزا نمی دانند.

  1. همیشه سعی کنید بفهمید که مشکل فعلی مشتری چیست؟ چه مشکلی او را رنج می دهد؟
  2. درک کردن طرف مقابل و خودتان را درجای آن شخص بگذارید و از پنجره ذهن او به خود نگاه کنید. در این صورت است که شما موفق خواهید شد.

6. احترام قائل نشدن به مشتریان

بعضی بازاریابان آنلاین به مشتری به عنوان یک طعمه نگاه می کنند و می خواهند به هر طریقی شده محصول یا خدمات خود را به فروش برسانند. این بازاریابان هیچ وقت موفق نخواهند شد. و همواره مشتریان خود را از دست می دهند.

اگر می خواهید این اشتباه را شما انجام ندهید. باید اعتماد دو طرفه با مشتری برقرار کنید. و همیشه صبور باشید و به نظر مشتریان احترام گذاشته و اهداف آنها را اهداف خود بدانید.

توصیه: حواس خودتان را مطلقا به فروختن معطوف نکنید که مشتری را فراموش کنید.

7. مجبور کردن مشتری برای خرید

اشتباه رایجی که بازاریابان آنلاین انجام می دهند این است که فقط می خواهند محصول را به هر طریقی تبلیغ کرده و به فروش برسانند. اما با این کار فقط فقط احساس بدی را به مشتری بدهید و پس از خرید مشتری این جمله را به خود بگویید که کالا را به آنها انداخته اید.
توصیه ما این است که اعتماد مشتری را جلب کنید و او را آگاه کنید و خود را مشاور وی بدانید به عبارت دیگر به مشتری کمک کنید تا به نفع شما تصمیم بگیرد.

پیشنهاد می کنیم حتما مطلب بازاریابی انگیزشی را مطالعه کنید. تا این توانایی را بدست بیاورید که چگونه بدون مجبور کردن مشتری آنها را مایل به خرید کنید.

8. برخورد تملق آمیز و غرور کاذب

شما یک فروشنده حرفه ای و موفق هستید. بنابراین نه خود را کوچک کنید و نه غرور کاذب بگیرید و با تفاخر رفتار کنید. کافیست که مانند یک همکار مشکل او را حل کنید.

9. یادداشت برنداشتن از نظرات کاربران

با یادداشت برداشتن از نظرات و دیدگاه های مشتریان نیازهای آنها را بشناسید و به خاطر بسپارید و همزمان کیفیت برخورد با مشتری را بهبود ببخشید.

10.قطع ارتباط با مشتری

آخرین باری که پیام تشکر و قدردانی برای مشتری خود فرستاده اید چه زمانی بوده است؟ بسیاری از بازاریابان آنلاین از این موضوع غافل می شوند. با صرف کمی از وقت و نوشتن یک پیام تشکر مشتری شما را به خاطر خواهد سپرد.

 به خاطر اینکه ارتباط بهتری را بتوانید با مشتری برقرار کنید. پیشنهاد می کنم مقاله ارتباط با مشتری ما را مطالعه کنید. نکته های کاربردی و ریزی را در آن قرار دادیم که حتما به شما در این زمینه کمک هایی خواهد کرد.

5/5 - (2 امتیاز)

1 نظر

  • سلام
    خیلی عالی بود .
    ساده و پرمحتوا . . . لطفا به وب سایت بنده هم سری بزنید و با نظرات ارزشمندتان تجربه خودتان را با دوستان به اشتراک بگذارید .
    موفق باشین .

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.