افزایش فروش فروشگاه های اینترنتی با استفاده از ساده ترین روش ها

افزایش فروش فروشگاه های اینترنتی با استفاده از ساده ترین روش ها

آنچه در این مقاله میخوانید

از آنجایی که هر فروشگاه اینترنتی با تعداد بازدید کننده ها و خریداران می تواند به حیات خود ادامه دهد, لذا تمایل به افزایش بازدید کننده ها و تبدیل آن ها به مشتری و خریدار را نمی توان انکار کرد. لازم است برای افزایش فروش, صاحبان فروشگاه های آنلاین به دنبال راهکارهایی برای افزایش تعداد مشتریان خود باشند. در این مقاله مجموعه ای از این راهکارها را برای شما گردآوری کرده ایم لذا با ما تا پایان مقاله همراه باشید.

1 . استفاده از CTA با هدف افزایش فروش

CTA مخفف عبارت Call To Action است. معنای تقریبی آن در فارسی چیزی معادل “دکمه فراخوان” یا “اقدام به عمل” است. طبیعی است که هدف از طراحی یک وب سایت یا یک فروشگاه اینترنتی خروج کاربر پس از مطالعه ی آن نیست. تمام تلاش کسب و کارهای آنلاین این است که بازدید کننده ها را به انجام اقدامی تشویق کنند که یکی از این راه ها استفاده از فراخوان “CTA ” است. اقدامی که بازدید کننده ها انجام میدهند میتواند “عضویت در سایت” , ” دانلود یک فایل” , “خرید یک محصول” یا حتی ” ارسال یک نظر ” باشد.

در این بین دکمه ی CTA کاربر را به نقطه ی مورد نظر صاحبان وب سایت هدایت می کند و کار را تا حد زیادی برای کاربران راحت خواهد کرد. این دکمه باید در جای مناسبی تعبیه شود. به این منظور بهترین مکان برای آن در انتهای توضیحات است یعنی دقیقا زمانی که مشتری اطلاعات کافی را به دست آورده و در حال تصمیم گیری برای اقدام است.

افزایش فروش فروشگاه های اینترنتی با استفاده از ساده ترین روش ها
افزایش فروش با CTA

معمول ترین عناوینی که برای این دکمه ها مشاهده میشود چیزهایی شبیه “همین الان خرید کنید” , ” خرید فوری” , ” تماس با ما” , ” با ما در تماس باشید” ,” افزودن به سب خرید” و بسیاری دیگر است که حتما تا به حال در صفحات مختلف آن را مشاهده کرده اید.

برخی از اهدافی که با استفاده از CTA دنبال می کنیم میتواند شامل موارد زیر باشد؛

  •  دریافت اطلاعات تماس کاربران مثل ایمیل و تلفن برای بازایابی های آینده و افزایش فروش
  •  ارسال هدیه رایگان برای جذب حداکثری مشتری
  •  فروش محصول
  •  افزایش فالوور در شبکه‌های اجتماعی
  •  برندسازی
  •  و…

2 . افزایش فروش با استفاده از ویژگی پاپ آپ

یکی از امکانات جذاب برای ارائه ی پیشنهادهای خرید در فروشگاه های اینترنتی ارائه ی پیشنهادها با استفاده از ویژگی پاپ آپ است.
البته به دلیل استفاده ی بیش از حد این ویژگی برای تبلیغات شاید کمی دید خوبی نداشته باشید. اما استفاده از جلوه های بصری خوب و پیشنهادهای جذاب حتما دید مخاطب و شما را تغییر خواهد داد.

3 . در افزایش فروش حرف اول را محتوا میزند

تمام محتوایی که میتوان برای آشنایی بیشتر مشتری با محصول ارائه کرد شامل؛ تصاویر از تمام ابعاد کالای مورد نظر, مقایسه ی قیمت با سایر محصولات مشابه و توضیحات است.
دقت کنید که توضیحات نباید طولانی باشد. توضیحات باید مفید, مختصر و جامع باشد و تمام سوالات احتمالی مشتری را پوشش دهد.

مقاله ی پیشنهادی ؛ با این روشها استاد تولید محتوای جذاب شوید

4 . گارانتی, ضمانت بازگشت وجه و امکان مرجوعی

یکی از راه های ایجاد اعتماد در مشتری و یک قدم به خرید نزدیک تر کردن آن, ضمانت بازگشت وجه و گارانتی محصولات و مرجوعی کالای مورد نظر است.
همه ی این امکانات میتواند خیال مشتری را از هر جهت راحت کند و او را برای خرید تشویق کند.

5 . افزایش فروش و اعتمادسازی

افزایش فروش فروشگاه های اینترنتی با استفاده از ساده ترین روش ها
نمادهای اعتمادسازی

یکی از مهم ترین راهکارهای برای جلب اعتماد مشتری استفاده از نمادها و علامت های اعتماد سازی است. قطعا هر مشتری قبل از اقدام به خرید با هدف جلوگیری از کلاهبرداری ها و جعل, در مورد سایت مورد نظر تحقیق می کند و این تحقیق شامل چک کردن علامت های اعتماد الکترونیک, علامت ستاد ساماندهی, لوگوهای بانکی, لوح تقدیر ها و افتخارات کسب شده و غیره می باشد.

6 . استفاده از ویدیو

از آنجایی که شاید تصاویر نتوانند تمام ابعاد یک محصول را به خوبی نشان دهند, این روزها تمایل کاربران به مشاهده ی ویدیو ها بیشتر شده. برای هر محصول یک ویدیوی کوتاه اما کامل تهیه کنید و هر اطلاعاتی که فکر می کنید برای کاربر جذاب است را در این ویدیو توضیح دهید.

7 . به نمایش گذاشتن توصیه های سایر خریداران

یکی از بهترین و قابل اعتماد ترین بخش خرید آنلاین مطالعه ی نظرات سایر خریداران است. از آنجایی که خریداران در این بخش میتوانند به راحتی نظرات خود را بیان کنند لذا نظرات مثبت و منفی در کنار یکدیگر قرار میگیرد و یک دید واقعی نسبت به محصول به مشتری خواهد داد.

به عنوان صاحب یک کسب و کار آنلاین توصیه می کنیم که حتما از تمامی نظرات استقبال کنید و پاسخگوی آنها باشید تا مشتری های غیر فعال نیز جذب شوند و به ارائه ی نظرات خود بپردازند.

8 . استراتژی fear of missing out چیست!!!

افزایش فروش فروشگاه های اینترنتی با استفاده از ساده ترین روش ها
fear of missing out

fear of missing out یا به اختصار FOMO یک اصطلاح در بحث بازاریابی آنلاین است به معنی ایجاد ترس در مشتری برای از دست دادن کالا.
با استفاده از این تکنیک در مشتری یک عجله ای ایجاد می کنید که احساس کند در صورت عدم تعجیل در خرید, محصول را از دست خواهد داد. در واقع این کار باعث میشود که مشتری خرید خود را به بعد موکول نکند.
یکی از رایج ترین مثال های این استراتژی اعلام موجودی انبار در کنار مشخصات محصول و با رنگی مانند قرمز برای جلب توجه بیشتر است.

9 . ارائه ی روش های مختلف پرداخت

بهتر است در مرحله ی پرداخت هزینه ی محصول خریداری شده, مشتری را محدود به یک روش پرداخت نکنیم. ارائه ی روش های مختلف پرداخت میتواند اعتمادی صد چندان در مشتری ایجاد کند و خیال او را بابت خرید راحت کند؛
از جمله روش های رایج که میتوان برای پرداخت پیشنهاد داد؛

  •  درگاه پرداخت مستقیم از بانک ها
  •  درگاه پرداخت غیرمستقیم از شرکت های واسط پرداختی
  •  پرداخت از طریق کد ussd
  •  پرداخت درب منزل
  •  پرداخت از طریق واریز به حساب یا شماره کارت و ارائه فیش واریزی

 

جمع بندی

در پایان لازم است یادآور شویم که فراموش نکنید شما تنها فروشگاه آنلاین اینترنتی نیستید که به دنبال جذب مشتری بیشتر و افزایش فروش هستید . تعداد زیاد فروشگاه های اینترنتی فعال در سطح فضای آنلاین, این نکته را یادآور میشود که شما به عنوان صاحب یک کسب و کار آنلاین وارد یک فضای رقابتی خواهید شد. فضایی که برای افزایش فروش در آن هر روز باید از ایده ها و خلاقیت های جدید استفاده کنید تا بتوانید به موفقیت مورد نظر خود برسید.

لذا در درجه ی اول لازم است صداقت را سرلوحه ی کار خود قرار دهید. در مورد ویژگی کالاها و کارایی آنها اغراق نکنید و آنچه وجود دارد را صادقانه با مشتریان در میان بگذارید.در صورتی که مشتری از توضیحات شما و جنس خریداری شده راضی باشد قطعا افراد بیشتری را جذب خرید از شما خواهد کرد و این یعنی همان افزایش فروش که هدف اصلی شماست.

اگر صاحب یک کسب و کار آنلاین هستید حتما تجربه های خود را با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.