همه ی آنچه برای راه اندازی سایت معماری نیاز دارید

همه ی آنچه برای راه اندازی سایت معماری نیاز دارید

آنچه در این مقاله میخوانید

طراحی و راه اندازی سایت معماری و عمرانی شاید در نگاه اول برای معماران و افراد فعال در این حوزه یک کابوس باشد. دلیل این موضوع وقت کمی است که این قشر دارند و شاید این تصور اشتباه که وب سایت نمی تواند در گسترش کسب و کار مرتبط با معماری تاثیر گذار باشد. ما در این مقاله قصد داریم به ضرورت راه اندازی و طراحی سایت برای معمارها و شرکت های معماری بپردازیم و این افراد را برای داشتن یک سایت راهنمایی کنیم.

ضرورت راه اندازی سایت معماری

افراد و مشاغل فعال در زمینه ی معماری برای جذب مشتری نیاز به ارائه ی نمونه کارها و طراحی های خود دارند. برای این منظور داشتن یک سایت میتواند تاثیر به سزایی در پیشرفت این مشاغل داشته باشد.
یک سایت معماری میتواند برای یک شخص باشد که به صورت مستقل فعالیت میکند یا میتواند توسط یک گروه معماری اداره شود. در هر صورت اولین هدف از طراحی سایت جنبه ی معرفی و بازاریابی خواهد داشت.

همه ی آنچه برای راه اندازی سایت معماری نیاز دارید
ضرورت راه اندازی یک سایت معماری

در بخشی با عنوان ” معرفی ما ” شما به معرفی خود, سابقه ی کاری و رزومه ی خود می پردازید تا کاربران و بازدید کننده هایی که آشنایی قبلی با شما ندارند به راحتی بتوانند با خواندن چند خط تا حدودی با شما آشنا شوند.
در درجه ی بعد نمونه کارها و پروژه های انجام شده یا در حال انجام را میتوان روی سایت قرار داد تا کاربران و بازدید کننده ها آن را مشاهده کنند و در صورت نیاز برای دریافت خدمات, ثبت درخواست نمایند.

بودجه‌ی لازم برای راه اندازی سایت معماری ندارید؟

حضور در فضای آنلاین یک ضرورت است و تفاوتی نمی کند که شما دارای چه شغلی هستید و یا هدفتان از حشور در این فضا چیست. در صورتی که در این فضا حاضر نباشید بخش زیاد و قابل توجهی از مشتریان بالقوه ی خود را از دست خواهید داد.

برای طراحی سایت دور راه پیش رو است. یکی اینکه به یک شرکت طراحی سایت مراجعه کنید و با یک مشاوره ی اولیه صفر تا صد طراحی سایت خود را به آنها بسپرید. دیگر اینکه برای کاهش هزینه ها با استفاده از آموزش های افق وب, خود به تنهایی سایت معماری خود را طراحی کنید و آن را اداره کنید.

روش دوم تا حد زیادی هزینه ها را کاهش خواهد داد و به صرفه تر است. در صورت نیاز به پشتیبانی و کمک نیز میتوانید با افق وب در تماس باشید و از ما مشورت بخواهید.

آنچه برای راه اندازی سایت معماری خود نیاز دارید

برای طراحی سایت خود در ابتدا به حداقل هایی نیاز دارید تا بستر طراحی سایت برای شما فراهم شود. از جمله ی این امکانات میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛

  •  یک نام دامنه که باید هم نام شرکت یا تجارت شما باشد
  •  یک میزبانی( هاست)
  •  نرم افزار وردپرس
  •  تم خوب وردپرس

در ادامه مرحله به مرحله شما را برای راه اندازی یک سایت معماری راهنمایی خواهیم کرد.

مرحله 1: میزبانی یا هاست

همه ی آنچه برای راه اندازی سایت معماری نیاز دارید
میزبانی یا هاست

میزبانی محلی است که وب سایت شما در آن زندگی می کند. هر وب سایت دارای فایل ها و اطلاعاتی است و به یک بستر نیاز دارد تا این اطلاعات را برای ارائه در اینترنت روی آن ذخیره کند. هاست این کار را انجام میدهد.
شرکت های ارائه دهنده ی میزبانی در مقابل دریافت مبلغی این اطلاعات را روی سرورها ذخیره میکنند و برای نمایش در اینترنت قرار می دهند.
یک هاست به طور مستقیم بر سرعت و امنیت سایت, تاثیر گذار خواهد بود پس انتخاب آن بسیار با اهمیت است.

مرحله 2: دامنه

در این مرحله باید یک نام دامنه برای وب سایت خود انتخاب کنید و آن را به ثبت برسانید. به عنوان مثال ، نام دامنه وب سایت ما ofoghweb.com است.

مرحله 3: نصب وردپرس

در این مرحله لازم است تا با کمک گرفتن از آموزش های افق وب , وردپرس خود را نصب کنید.
سپس برای مشاهده داشبورد وردپرس خود ، نام کاربری و رمز عبوری را وارد کنید. پس از ورود خواهید دید که می توانید بسیاری از کارها مانند ایجاد پست ، ایجاد صفحات و تولید منوها را انجام دهید.

برای مطالعه ی بیشتر به مقاله آیا وردپرس برای طراحی سایت مناسب است یا خیر؟ نگاهی بیندازید.

نکته: انتخاب یک قالب وردپرس معماری

پس از خرید هاست و نصب وردپرس سایت شما احتمالاً در حال حاضر چندان جذاب به نظر نمی رسد. بنابراین عاقلانه است که یک تم وردپرس برای افزودن مارک ، رنگ ، متن و تصویر انتخاب کنید. یک تم اساساً یک طراحی وب سایت از قبل ساخته شده (برای وردپرس) است که با قیمت نسبتاً ارزان (یا کاملا رایگان) به فروش می رسد. نکته جالب در مورد تم ها این است که اکثر آنها بسیار مناسب هستند و به راحتی می توانید آنها را نصب و حذف کنید.

توجه به ظاهر سایت معماری

همه ی آنچه برای راه اندازی سایت معماری نیاز دارید
توجه به ظاهر سایت معماری

ظاهر وب سایت معماری باید کاربر پسند باشد. به این معنی که کاربر پس از ورود به سایت جذب رنگ, طراحی, المان های بصری و لوگوی سایت و شرکت شود. برای این منظور لازم است تا در ابتدا مخاطبان خود را به خوبی بشناسید و سلیقه ی آنها را در طراحی سایت خود در نظر بگیرید.

انتخاب بهترین رنگ

روانشناسی زیادی در پشت درک مردم از رنگ وجود دارد ، بنابراین درک نحوه استفاده از آن در رابطه با صنعت شما مهم است. اکثر برندهای فعال برای خود یک رنگ ثابت تعریف کرده اند که به نمادی از آن ها تبدیل شده است.

نوع قلم

مشابه رنگ ، قلم مورد نظر شما تأثیر زیادی در نظر مردم درباره وب سایت شما دارد. فونت انتخابی باید جذاب, خوانا و خاص باشد. استفادهاز فونت های بسیار ریز یا درشت و یا ناخوانا برای سایت معماری به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
المان های بصری
محتوای بصری برای افزایش کلیک کاربرد دارند. ضمن اینکه سایت را از یک فضای پر از متن و نوشته به فضایی پویا و خلاق تبدیل میکند.

مقاله ی پیشنهادی؛ تاثیر فونت نوشته در کاربر و معرفی بهترین فونت

محتوا

مرحله ی بعد از راه اندازی سایت افزودن محتوا است. بخش بسیار مهم و حساس در یک وب سایت.
محتوای تولید شده برای یک سایت معماری میتواند شامل مقالات و محتوای آموزشی برای کاربران مشتاق باشد یا شامل تصاویر, ویدیوها و پروژه هایی باشد که میتواند برای جذب مشتری موثر باشند.

در هر صورت محتوای تولید برای جذب کاربران و بازدید کننده ها و افزایش رتبه ی سایت در موتورهای جستجو بسیار مهم خواهد بود.

 

منابع؛ www.websitebuilderexpert.com

www.blog.archisnapper.com

امتیاز شما به این مقاله
  • برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.