تاثیر تگ ها در وبسایت + اصول یادگیری تگ گذاری در سایت

تاثیر تگ ها در وبسایت + اصول یادگیری تگ گذاری در سایت

آنچه در این مقاله میخوانید

با سلام خدمت دوستان عزیز امروز می خواهم درباره تگ ها و تیترها با شما صحبت کنم و تفاوت این دوتا را برای شما عزیزان بیان کنم. لیبل‌گذاری و تگ‌کردن برای انجام فعالیت‌هایی مثل کمک در طبقه‌بندی، مارک‌گذاری مالکیت، یادداشت کردن مرزها، و نمایش هویت آنلاین به کار می‌رود. و از طرفی ممکن است به شکل کلمات، تصاویر یا دیگر علائم شناسایی باشد. تگ گذاری در سایت مثل هشتگ گذاری در اینستاگرام عمل می کندو شما برای هر عکس خود ممکن است از هشتگ هایی استفاده کنید در محتوا نویسی در وب سایت نیز به همین صورت است.

نمونه مشابه از تگ‌ها در دنیای فیزیکی، برچسب زدن به اشیای یک موزه است. در سازمان‌دهی اطلاعات و اشیا، استفاده از کلیدواژه‌های متنی بر عنوان، بخشی از شناسایی و طبقه‌بندی کامپیوتر‌های خیلی قدیمی است.

اگرچه، کامپیوتر مبتنی بر جستجو از کلیدواژه‌ها به عنوان راهی سریع برای جستجوی سوابق استفاده می‌کند، پایگاه‌ داده‌های آنلاین و اینترنتی و سایت‌های جدید، آن‌ها را به عنوانی راهی برای کمک به کاربران در یافتن محتوا، به ناشران ارائه داد.

تگ

تگ (برچسب) چیست؟

دسته بندی و تگ گذاری، هر دو کاربردهای خود را در ارائه مطالب سایت یا وبلاگ دارا هستند. برای حفظ سادگی و دسترسی بهتر کاربران به مطالب سایت پیشنهاد می‌شود که تعداد دسته‌ها را بیشتر از پنج عدد قرار ندهید.

کاربران برای دسترسی به موضوع مشخصی در سایت شما از دسته‌ها استفاده می‌کنند؛ زیاد بودن تعداد آن می‌تواند موجب سردردگمی آن‌ها شود. همچنین محدود بودن آن به نویسنده این امکان را می‌دهد تا موضوع مقاله بعدی خود را براحتی انتخاب کرده و محل نمایش صحیح آن را تعیین کند.

برچسب گذاری نیز با هدفی مشابه به کار می‌رود و ترکیب این دو می‌تواند راهنمای مناسبی برای کاربران در یافتن مطالب مورد نظرشان در سایت شما باشد .

 

3 نکته اساسی که در برچسب گذاری مهم است

1.برچسب باید کوتاه باشد.

یک قانون کلی در بر تگ‌ گذاری آن است که باید کوتاه باشند و در زبان فارسی بهتر است که حداکثر از سه کلمه استفاده کنید. استفاده از عبارات طولانی یا جمله روش درستی نیست. شما باید در چند عبارت کوتاه تمام موضوعاتی که به نوشته مربوط می‌شوند را تعیین کنید.

2.تعداد برچسب های یک نوشته کم باشد.

استفاده از این روش به هدف راهنمایی کاربران در یافتن مطالب مرتبط انجام می‌گیرد. با زیاد کردن تعداد آنها موجب سردرگمی کاربران، زیاد شدن بیش از حد صفحات سایت و ایجاد دسته‌بندی‌هایی کم استفاده و نامناسب خواهید شد. در نظر داشته باشید که گوگل زمان مشخصی را در روز برای بررسی و ایندکس سایت  می‌دهد، زیاد بودن صفحات بی‌استفاده موجب نادیده گرفته شدن صفحات اصلی سایت و گمراه کردن روبات‌های گوگل خواهد شد.

موضوعات مورد علاقه کاربران سایت را شناسایی کنید و همان‌ها را به عنوان برچسب بکار ببرید. تعدادی مشخص و از پیش تعیین شده برچسب داشته باشید. و در هر نوشته متناسب با محتوای آن از آنها استفاده. کنید. تعریف خیلی خاص و غیرعمومی برای هر مطلب کار اشتباهی است زیرا ممکن است دیگر هیچ نوشته‌ای مرتبط با آن نداشته باشید و یا آن مورد توجه و نیاز کاربران سایت نباشد. بطور مثال انتخاب نام یک محصول فروشگاهی بعنوان برچسب به هیچ عنوان مناسب نیست. زیرا شما هرگز محصول دیگری با همان نام نخواهید داشت.

3.به تفاوت آنها با دسته دقت کنید.

دسته‌بندی‌ها به تنهایی مطالب مربوط به نام دسته‌بندی‌های سایت و نمایش در صفحه‌ای جدید با محتوای یکسان قرار دادن آنها به عنوان را به عنوان برچسب مطالب استفاده نکنید. خود را به کاربران نشان خواهند داد. نتیجه‌ای جز تاثیر منفی بر سئو سایت نخواهد داشت و کاربران شما را در یافتن مطالب کمک نمی‌کنند.

تگ‌ها چه‌کار می‌کنند؟

تگ

  • موضوع و مساله متن را مشخص می کنند.
  • پل ارتباطی بین متن شما و دیگر متن‌ها هستند.
  • یک ابزار قدرمتند برای جستجو در بین صفحات هستند.
  • از ویژگی‌های مورد توجه گوگل در بررسی صفحات هستند.

همین چند ویژگی مطمئن‌مان می‌کند که برچسب زدن، دسترسی به صفحه ما را بیش‌تر می‌کند، ارزش صفحه را در رده‌بندی گوگل بالا می‌برد و راه رسیدن به محصول شما را در جستجوهای داخل باسلام، هموارتر می‌کند.

 

چه بر سر صفحات بی‌تگ می‌آید؟

صفحه‌های بدون تگ، مثل جزیره‌های پراکنده در اقیانوس‌ها هستند. این صفحات کم‌تر دیده می‌شوند، کم‌تر متن‌شان خوانده می‌شود و دیرتر از راه جستجو پیدا می‌شوند. بدون تگ‌ها یکی از پل‌های مهم ارتباطی متن شما با باقی متن‌ها از دست رفته است.

 

آشنایی با تیتر ها

تگ محتوا

 

تیتر ۱ تا ۶ چیست؟  “HTML در زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال سرتیترها را با تگ های H ،و شماره بندی های این سرتیتر های عنوان نیز به ترتیب به کار می رود.  چگونگی استفاده از سر تیتر و عنوان و تگ های دیگر هم از لحاظ نگارشی و هم از لحاظ سئو قاعده و قانونی دارد و به هیچ وجه دلخواهی نیست.

H1 تیتر

این تیتر از اهمیت بالایی برخوردار است، همچنین استفاده از این تگ فقط ۱ بار در نوشته و آن هم فقط در عنوان اصلی نوشته توصیه میشود.

نحوه استفاده از تیتر عنوان

طبق تحقیقات معمولا هر پاراگراف تحت وب نباید بیشتر از ۱۰۰ تا ۲۰۰ کلمه را رد کند. اما مجاز این حد تا ۳۰۰ کلمه است. یعنی شما برای هر ۳۰۰ کلمه از محتوایتان باید یک سرتیتر انتخاب کنید. و این سرتیترها را هم به این صورت (از اهمیت بالا به اهمیت پایین) تیتربندی کنید.

H2 تیتر

مهمترین تیتر در صفحه سایت شماست؛ همچنین در سئو.  محتوای H2 بعد از تیتر H1 یکی از مهمترین تیتر ها محسوب میشود ،چرا که معمولا در هر نوشته به تعدادی از این تگ استفاده میشود.

 

H3 تیتر

شما باید با توجه به متن خودتان تشخیص دهید که چه موقع از تگ h3 استفاده کنید. به طور مثال شما توضیح داده اید که چگونه با سه راه زیر می توان لاغر شد.بعد گفتید که راه لوا و بعد راه دوم و راه سوم خب راهکارهای لاغری می توان H2 و راهکارها را می توان h3 تبدیل کنید.

H6 H5 H4 تیتر های

به ترتیب از اهمیت آن کم میشود. ولی در صورت لزوم باید از آنها استفاده کرد. H4 به H6 اما اینکه چگونه باید از این تگ ها برای سئو سایت استفاده کنیم خیلی راحت باید ترتیب را حفظ کنید و ببنید که این نوشته شما زیر مجموعه اچ چند هست اگر زیر مجموعه اچ 3 هست خوب از اچ 4 استفاده کنید.

 

 

5/5 - (2 امتیاز)
  • برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.