چگونه یک بیزنس آنلاین موفقی داشته باشیم؟

چگونه یک بیزنس آنلاین موفقی داشته باشیم؟

آنچه در این مقاله میخوانید

ما در این مقاله به شما کمک می شود که هر چه سریع تر بیزنس آنلاین خود را شروع کنید اما این را به شما القا نخواهیم کرد که می توان یک شبه به سود زیادی برسید و چند هفته ای ثروتمند شوید.

هر شخصی که مقدماتی از کامپیوتر را بداند, و کمی هم خلاقیت داشته باشد و بداند که چگونه بایستی در محیط وب بگردد می تواند آنچه را که بعد ها ممکن است بیزنس موفقیت آمیز باشد راه اندازی کند.

کلید موفقیت آن است که کالای پر سودی را انتخاب کنید تا بفروشید و همچنین وب سایت با کیفیت و حرفه ای را خلق کنید و برای آنکه ترافیک سایتتان بالا رود آن را بازاریابی و تبلیغ کنید.بسته به آنچه می فروشید و میزان بازاریابی و بیزنس انلاین می کنید می توانید درآمد از آن کارتان کسب کنید.

شما پس از آنکه سایت خود را طراحی کنید نیازمند وقت و صرف تلاش هستید تا آن را بازاریابی کنید. ترافیک سایتتان را بالا ببرید, مشتریان دست به نقد را به سمت خود بکشانید.

بیزنس آنلاین

چه کسانی می توانند با بیزنس آنلاین به درآمد برسند؟

خلق و راه اندازی یک بیزنس آنلاین کار راحت و کم هزینه ای است. ورود به این عرصه موانع بسیار اندکی را دارد. به همین دلیل هم هر کسی که به دنبال فرصت برای کسب درآمد اضافه می گردد از جمله دانش آموزان و دانشجویان خانه دارها, سالمندان, مدیران, و افراد معلول و یا هر شخصی که کار تمام وقت یا نیمه وقت دارد می تواند به سراغ بیزنس آنلاین برود.

البته که هر چه اطلاعات شما در مورد کامپیوتر و دنیای وب و محصولی که می خواهید بفروشید بیشتر باشد شروع کار هم مسلما برایتان راحتر خواهد بود.

چه محصولاتی را می توان در دنیای وب فروخت؟

اینترنت ابزاری قوی است که هر روزه وبگردان جدیدی که تعدادشان به هزار نفر می رسد. در آن به گشت و گذار می پردازند. هر یک از این وبگردان صرف نظر اینکه در کجای جهان ساکن باشد می تواند مشتری بالقوه بیزنس شما باشند.

اگر خودتان از وب گردان حرفه ای اینترنت باشید این موضوع را می دانید که بیش از 100 میلیون وب سایت و 50 میلیون وبلاگ آنلاین در حال حاضر در فضای مجازی وجود دارند و هر ماه میلیون ها وب سایت و وبلاگ جدید هم به این رقم اضافه می شود.

شما هر چیزی را می توانید در این دنیای بزرگ به فروش برسانید کافیست که یک سایت حرفه ای برای خود طراحی کنید و یا کسانی را استخدام کنید سایتی را برای شما راه اندازی کنند و سپس با بازاریابی و تبلیغ درست به سود و درآمد برسید.

تفاوت یک بیزنس آنلاین با خرده فروشی سنتی

اگر چه مغازه های خرده فروشی سنتی هم می توانند همان کالاهایی را بفروش برسانند که یک وب سایت تجاری می فروشد اما تفاوت بزرگی بین ادراه کردن یک خرده فروشی و با یک سایت وجود دارد. زیرا اداره کردن مغازه گران تر است. در زیر به چند تا از هزینه هایی که باید در یک کار خرده فروشی سنتی متحمل بشوید اشاره می کنیم:

  • ماهانه هزینه های زیادی را بایستی صرفه خرید, اجاره یا رهن فضای مغازه و یا ویترین آن کنید.
  • نیازمند استخدام مدیران و کارمندان مختلف هستید تا کار مغازه شما را سر و سامان بدهند.
  • بایستی مقدار زیادی از کالا را خریداری کنید و بفروشید و هزینه های نگهداری آن را هم بدهید.
  • باید ملزوماتی که احتیاج است را خریداری کنید. از جمله : ماشین صندوق داری, اتیکت, و…
  • ساعات خاصی را به عنوان ساعات کاری مد نظر قرار دهید.
  • مشتریان شما محدود به همان منطقه و ناحیه جغرافیایی خاص هستند زیرا که مغازه شما جای ثابتی است.
  • ریسک بزرگی در راه اندازی یک مغازه خرده فروشی وجود دارد.

فواید بیزنس آنلاین

  • هزینه های بسیار به مراتب کمتر نسبت به کار سنتی را باید متحمل شوید.
  • پایگاه مشتریان که به طور بالقوه می توانید داشته باشید از سر تا سر جهان خواهد بود.
  • در بیزنس آنلاین این امکان وجود دارد که در 24 ساعت روز می توانید پاسخ گوی نیاز مشتریان خود باشید.
  • جدول کاری شما دارای انعطاف می باشد و می توانید آن را از خانه یا دفتر کار خود و یا حتی انبار کالاها اداره کرد.
  • ریسک مالی بسیار پایینی در این کار وجود دارد و امکان فروختن هر کالایی از قایق تفریحی تا وسایل اسباب بازی و … وجود دارد.

اگر می خواهید که بیزنس آنلاین شما موفق باشد:

لازم است که میزان قابل توجهی از وقت و منابع و هزینه خودتان را براساس برنامه ای منظم سرمایه گذاری کنید تا بیزنس خودتان را ساخته و نگهداری کنید. موفقیت بیزنس شما بستگی دارد به جریان مداومی از وبگردان که از جمله مشتریانی هستند که شما را دنبال می کنند. برای آنکه نظر مشتریان خود را بتوانید همواره جلب کنید باید هزینه ای را صرف تبلیغات و بازاریابی و روابط عمومی کنید. باید وظایف روزانه ای را که به همراه بیزینس تان مطرح می شوند را سر و سامان دهید برخی از وظایف مسولیت ها از این قرارند:

بیزنس آنلاین

مدیریت نمودن سوابق مالی

طرح ریزی و اعمال نمودن و مدیریت تبلیغات بیزنسی

بروز رسانی و ارتقای مداوم وب سایت

مرتب نمودن و اداره مسائلی که در ارتباط با خدمات مشتریان مطرح است.

در شروع کار خود آن را محدود به یک موضوع خاص کنید.

 

نکته: قبل از اینکه کار دائمی خود را بخاطر بیزنس آنلاین خود رها کنید کمی فکر کنید. زیرا این کار هم مانند تمام کارهای دیگر است و دارای ریسک می باشد. پس از آنکه با بیزنس خود به سود زیادی رسیدید می توانید شغل دائم خود را رها کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.