چگونگی کسب درآمد بیشتر با 6 توصیه مشاوران مالی

چگونگی کسب درآمد بیشتر با 6 توصیه مشاوران مالی

آنچه در این مقاله میخوانید

وقتی صحبت از پیشرفت مالی و کسب درآمد بیشتر می شود ، غالبا دو راه به ذهن می رسد. یکی پس انداز کردن که شامل به حداقل رساندن هزینه ها و مخارج است و راه دیگر, سرمایه گذاری است. اما برای سرمایه گذاری حداقل چه میزان سرمایه لازم است؟ بهترین نوع سرمایه گذاری چیست؟ در چه زمینه ای میتوان سرمایه گذاری کرد و الفبای سرمایه گذاری را از کجا باید فرا گرفت؟آیا سرمایه گذاری تنها برای افرادی است که دارای پول فراوانی هستند و نمی دانند آن را چه کار کنند یا با مبالغ کم هم میتوان سرمایه گذاری کرد؟

مشاوران مالی به عنوان افرادی که در این زمینه تحصیل کرده اند و دارای تجربه ی بسیاری هستند میتوانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند.گرچه هر دو استراتژی به نظر خوب میرسند، اما من معتقدم کسب درآمد بیشتر یک هدف بلند مدت هوشمندانه تر است.

در ادامه 6 ایده پولساز که پیشنهاد این روزهای مشاوران مالی است را برای شما مطرح می کنیم تا بتوانید با حداقل سرمایه ی خود کسب درآمد کنید.

ایده 1: کسب درآمد بیشتر از رشته ی مورد علاقه

به عنوان کسی که در حرفه ای خاص مهارت دارید میتوانید از این راه کسب درآمد کنید. برای مثال اگر سال هاست در رشته ای ورزشی فعالیت می کنید, وقت آن است که از تجربیات و تخصص خود برای کسب درآمد بیشتر استفاده کنید.

به عنوان مربی در باشگاه های ورزشی مشغول کار شوید و برای خود شاگردانی تربیت کنید. به مرور که در این زمینه کسب درآمد کردید میتوانید به صورت مستقل یک باشگاه تاسیس کنید و به درآمد چند برابر برسید.

ایده 2 :کسب درآمد آنلاین

این روزها و با گسترش فضای مجازی با تغییرات متفاوتی در زمینه های مختلف رو به رو می شویم. تغییراتی مانند تغییر سبک زندگی, به وجود امدن مشاغل جدید و کسب و کارهای متفاوت و…

6 توصیه ی مشاوران مالی برای کسب درآمد بیشتر
کسب درآمد آنلاین

یکی از این کسب و کارهایی که بسیار مورد پسند نسل جوان واقع شده است این است که با گشت و گذار در اینترنت میتوانید کسب درآمد کنید.

سایت های بی شماری وجود دارند که بابت گشت و گذار, کلیک کردن, شرکت در نظرسنجی ها, تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی به شما پول پرداخت می کنند.

این قبیل کارها معمولا نیاز به سرمایه ی خاصی ندارد و تنها داشتن یک سیستم مجهز به اینترنت با سرعت خوب میتواند نیاز شما را برای ورود به این نوع از کسب و کار تامین کند.حتی لازم نیست از محیط خانه خارج شوید و با تکیه دادن به مبل محبوبتان میتوانید درآمد داشته باشید. به همین دلیل است که نسل جوان و مشتاق فضای مجازی, بسیار از این مشاغل استقبال کرده اند و حتی به درآمد خوبی هم رسیده اند.

ایده 3: تاکسی های اینترنتی

برای کسب درآمد بیشتر و بدون نیاز به سرمایه ی اولیه میتوانید در تاکسی های اینترنتی عضو شوید. تنها چیزی که در این روش کسب درآمد نیاز دارید, داشتن یک اتومبیل است. در این روش شما محدود به برنامه ی خاصی نخواهید شد و هر زمان که وقت داشتید با بازکردن برنامه کار خود را شروع می کنید. برای کسب درآمد بیشتر از این روش پیشنهاد می کنیم که در ساعات شلوغ که اوج نیاز به تاکسی های اینترنتی می باشد فعالیت کنید.

 

شرایط مورد نیاز برای رانندگان فعال در این زمینه نیز چندان سختگیرانه نیست. تمام آنچه که واقعاً نیاز دارید یک سابقه ی خوب, عدم سو پیشینه و یک ماشین قابل اعتماد و تمیز است.

ایده 4: ایجاد یک وبلاگ

روش های بسیار متفاوتی در فضای آنلاین و وب سایت ها وجود دارد که از آنها میتوان کسب درآمد کرد. یکی از این روش ها وبلاگ نویسی است. برای افرادی که نوشتن را دوست دارند ضمن اینکه در رشته ای خاص دارای اطلاعات و تجربه ی کافی هستند, وبلاگ نویسی ایده ای خوب و درآمد زا خواهد بود. در ابتدا لازم است که یک وب سایت راه اندازی کنید.

6 توصیه ی مشاوران مالی برای کسب درآمد بیشتر
ایجاد یک وبلاگ

برای اینکه طراحی سایت شما کم ترین هزینه را برای شما به همراه داشته باشد, توصیه می کنیم خودتان برای طراحی پیش قدم شوید.

پس از اینکه وب سایت شما راه اندازی شد. باید در زمان های مشخص برای مخاطبان خود مقالاتی را منتشر کنید. مقالات شما باید دارای ویژگی هایی باشد که به چند مورد از آن اشاره خواهیم کرد.

منحصر به فرد باشد؛ یعنی مقالات را نباید از سایر وب سایت ها کپی کرده و در وبلاگتان قرار دهید. دلیل اول این است که مخاطبان این روزها افرادی بسیار باهوش و نکته بین هستند که به همان سایت هایی که شما مقالات را کپی کرده اید دسترسی دارند و به راحتی میتوانند متوجه این کار شما شوند. دلیل دوم کاهش رنک سئوی سایت شماست. از جمله معیارهایی که موتورهای جستجو برای رنک دادن به وب سایت ها در نظر می گیرند کپی نبودن مطالب است.

استفاده از تصاویر؛ در مقالات خود از تصاویر مرتبط و تاثیر گذار استفاده کنید. گاهی یک عکس قدرت تاثیر بیشتری در مقابل چندین صفحه مقاله را خواهد داشت.

کوتاه و مختصر؛ مقالات شما نباید آنقدر کوتاه باشد که مخاطب را در دریافت مفهوم دچار مشکل کند و نباید آنقدر طولانی باشد تا کاربر  از ادامه دادن مطالعه ی آن خسته شود.

از مزایای کسب درآمد بیشتر از وبلاگ نویسی میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛

  •  اول اینکه نیاز به مکان خاصی به عنوان دفتر ندارید. میتوانید در هر محیطی مثل منزل, اتوبوس, مترو یا هر محیط دیگر با مخاطبان خود در ارتباط باشید و مقالات را منتشر کنید.
  •  دوم اینکه در زمان نیز محدودیتی نخواهید داشت. میتوانید در هر ساعت از شبانه روز در وب سایت خود فعالیت کنید و با کاربران در ارتباط باشید.

ایده 5: بازاریابی قوی با هدف کسب درآمد بیشتر

6 توصیه ی مشاوران مالی برای کسب درآمد بیشتر
بازاریابی قوی با هدف کسب درآمد بیشتر

اگر در زمینه ای تخصص دارید اما از درآمد خوبی برخوردار نیستید بهتر است کمی در مورد بازاریابی خود تجدید نظر کنید. بازاریابی یکی از مهم ترین بخش های کسب درآمد است. اگر در یک شهر بزرگ فعالیت می کنید و دارای تخصصی هستید که در آن شهر فراوان است باید به فکر کسب و کار دیگری باشید یا اینکه محیط کاری خود را تغییر دهید.
به شهر دیگری بروید که به تخصص شما نیاز دارند و در مقابل خدمتی که انجام میدهید هزینه ی خوبی نیز پرداخت می کنند.
البته با گسترش بازاریابی اینترنتی و فعالیت در وب سایت ها به راحتی میتوان گفت که بعد زمان و مکان برای هر شغلی برداشته شده است. با راه اندازی یک سایت به بازاریابی در سراسر کشور بپردازید. تحقیق کنید و ببینید در چه محیط هایی به شغل شما بیشتر نیاز دارند, بر روی آن مناطق به صورت تخصصی سرمایه گذاری کنید.

ایده 6: کسب درآمد بیشتر از طریق تدریس

در چه حرفه ای تخصص دارید؟ عکاسی, نقاشی, زبان انگلیسی یا آشپزی و هنرهای دیگر. توصیه ی مشاوران مالی برای کسب درآمد بیشتر به افرادی که دارای تخصصی در زمینه های مختلف هستند این است که به تدریس بپردازند. به تولید ویدیوهای آموزشی بپردازید و آن را در وب سایت خود منتشر کنید.

افراد بسیاری وجود دارند که علاقه مند به تخصص شما هستند اما نمیتوانند هزینه های کلاس های حضوری حرفه ای را تقبل کنند لذا بهترین گزینه برای آنها استفاده از کلاس های آنلاین با هزینه ای به مراتب کمتر از هزینه های کلاس های حضوری خواهد بود. ارائه وبینارها و کنفرانس های آنلاین از دیگر ایده هایی است که میتوان در این زمینه مطرح کرد.

 

منبع: www.forbes.com

5/5 - (1 امتیاز)
  • برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.