چرا باید لینک های داخلی خود را احیا و باز سازی کنیم؟

چرا باید لینک های داخلی خود را احیا و باز سازی کنیم؟

آنچه در این مقاله میخوانید

لینک سازی یکی از بخش های مهم هر وبسایتی است و همچنین این مسئله برای سئو سایت نیز اهمیت فراوانی دارد. پس در نتیجه هر از چند گاهی باید لینک های کهنه و شکسته خراب خود را احیا و بازسازی نمایید برای آموزش این نکته با ما همراه باشید.

هنگامی که شما یک وب سایتی را طراحی می کنید و یا آن را به یک طراح سایت می سپارید، می دانید که آن وبسایت تا ابد به همان شکل نمی ماند. و باید طبق استانداردها هر روز آپدیت شده و به آخرین نسخه به روز رسانی شود. پس شما حتما دست به تغییر بعضی از جزئیات سایت و صفحه اصلی آن خواهید زد و یا ممکن است سایت خود را مجددا طراحی کنید. در این زمان یک سوال ممکن است برای شما پیش بیایید. با تغییر سایت چه بر سر لینک سازی های قبلی خواهد آمد ؟

 با تغییر سایت چه بر سر لینک سازی قبلی شما خواهد آمد؟

پاسخ این است که راهی وجود ندارد که بتوانید در بین تمام محتوا ها و پست های قبلی خود لینک های نامعتبر را یافت. و همچنین نمی توانید به تمامی بک لینک ها دسترسی داشت و آنهایی را که دارای لینک های نا معتبر هستند شناسایی کرد. پس چاره کار چیست؟  در اینجاست که باید شما لینک های داخلی خود را بازسازی و احیا نمایید. و با استفاده از ریدایرکت کردن آنها به صفحات درستشان یا احیانا صفحه اصلی تصمیمات درستی را برای این لینک ها بگیرید.

برای بازسازی لینک های خود باید از چه ابزارهایی کمک گرفت؟

لینک سازی و ترمیم لینک های داخلی

افزونه Check My Links

اگر مرورگر شما گوگل کروم است شما می توانید با دانلود افزونه Check My Links لینک های خود را بازسازی کنید. این افزونه وردپرس کاملا رایگان است و مخصوص طراحان سایت و سئو کاران و توسعه دهندگان وب است.

Google webmaster

راه دیگری که بتوانید لینک های خود را بازسازی کنید گوگل وبمستر تولز است. کافیست با جیمیل خود در این ابزار ثبت نام کرده و به طور رایگان از آن استفاده نماید. بعد از آنکه وارد آن شوید. به محیط وبمستر تولز، به قسمت Crawl رفته و بعد از آن بر روی Crawl Errors کلیک کنید. در این قسمت با لینک های خراب خود روبرو خواهید شد و می توانید آن را درست کنید.

Google webmaster لینک های داخلی نامعتبر را به سه دسته تقسیم می کند

خطای 404 یکی از خطاهای بسیار رایج و در اصل یک خطای سمت کاربر است.

برای آنکه اطلاعات بیشتری را راجب این خطا بدانید پیشنهاد ما این است که مقاله با نام خطاهای سایت را مطالعه کنید.

خطای سرور یا همان خطای 500 که در این نوع خطا به طور خلاصه می توان گفت باعث بروز خطا در آدرس دهی رخ می دهد و این نوع آدرسها بارگزاری نمی شود. این ابزارها  لینک های مشکل دار را به شما معرفی می کند و راه حل مشکل آنها نیز می پیدا خواهد کرد. برای آنکه بتوانید راحتتر با این ابزارها کار کنید. نیاز به موارد زیر دارید:

  • نرم افزار Xenu Link Sleuth

  • اکسل

نرم افزار Xenu Link Sleuth

Xenu Link Sleuth  یک برنامه کامپیوتری است که وب سایت ها را برای لینک های شکسته بررسی می کند. این برنامه مفید و رایگان که به شما اجازه می دهد تا بررسی کنید که لینک های شکسته ای در وب سایت شما وجود دارد یا نه ؟

این ابزار ساده صفحات وب شما  را دریافت می کند و به طور کامل آن را اسکن می کند تا هر پیوند را آزمایش و بررسی کند که همه آنها به درستی کار می کنند. یا خیر. هنگامی که Xenu Link Sleuth به بررسی وب سایت شما پایان داد. ممکن است در تجزیه و تحلیل داده ها و یافتن لینک ها کمی زمان بر و پیچیده باشد اما حتما نتایج درستی را در آخر در اختیار خواهید داشت پس حتما از این نوع نرم افزار استفاده نمایید.

روش کار با این نوع نرم افزار

شما باید تمام لینک های نامعتبر و خراب را دراین برنامه وارد کرده و همه آنها را در بخش Dialog Box آن کپی پیست کنید. و  سپس از این لینک ها گزارشی تهیه کنید. و در این گزارش متوجه  خواهید شد که چگونه به حل مشکل لینک ها بایست بپردازید. می توانید لینک ها را به آدرس درستشان ریدارکت کنید، یا برای آنها صفحه جدیدی بسازید و یا خطای آن ها را برطرف کنید تا لینک های شما بازسازی شوند.

اکسل

شما نیاز به یک برنامه صفحات گستره مانند مایکروسافت اکسل دارید. لیست Ural ها را که  از Google webmaster دانلود کرده اید را با استفاده اکسل باز کنید. لینک ها را تک به تک تجزیه و تحلیل کنید و در صورتی که تعداد آنها زیاد نیست می توانید همه آنها را به عنوان لینک نامعتبر اعلام کنید.

نتیجه گیری

کاربران اینترنتی برای آنکه مشکل یا مسئله خود را حل کنند شروع به سرچ در اینترنت می کنند. و هیچ کاربری دوست ندارد که بعد از کلیک به روی سایتی با پیغام خطا لینک مواجه شود. پس در نتیجه آن کاربر دیگر به آن سایت سر نخواهد زد. هر طراح سایتی باید هر از چندگاهی لینک های خود را بازسازی نماید و به عبارت ساده مجددا لینک سازی نماید. تا کاربران با این صفحات مواجه نشوند. در این مقاله ابزارهایی را برای شما معرفی کرده ایم تا شما بتوانید با کمک آنها لینک های خراب و شکسته خود را بازسازی و مرمت نمایید. امیدوارم که مفید واقع شده باشد.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.