آیا وردپرس برای طراحی سایت مناسب است یا خیر؟

آیا وردپرس برای طراحی سایت مناسب است یا خیر؟

آنچه در این مقاله میخوانید

شاید خیلی شنیده باشید که وردپرس یکی از محبوبترین پلت فرم ها در جهان است. اما با این حال شما شاید گاهی شک کنید که آیا واقعا وبسایتی که با وردپرس طراحی شود سایت خوبی می شود یا خیر. ما در این مقاله سعی داریم به شما در تصمیم گیری تان کمکتان کنیم و از مزایا و معایب وردپرس برای شما توضیح دهیم . بعد از خواندن این مطلب ما می توانید تصمیم بگیرید که آیا وردپرس برای طراحی سایت مناسب است یا خیر؟ اما قبل از آنکه بخواهید تصمیم بگیرید که سایتتان را با وردپرس بزنید یا نه. باید اطلاعاتتان را در این زمینه بیشتر کنید و وردپرس را یاد بگیرید . ما در این مقاله وردپرس را کاملا توضیح داده ایم. با آموزش WordPress این قسمت با ما همراه باشید.

عنوان هایی که در آموزش WordPress باید آنها را بدانید.

  1. وردپرس چیست؟ 
  2. چه نوع وب سایت هایی را می توانید با وردپرس ایجاد کنید؟
  3. WordPress چگونه کار می کند؟
  4. مزایا و معایب وردپرس چیست؟
  5. چه کسی باید از وردپرس استفاده کند؟ آیا وردپرس برای شما مناسب است؟
  6. آموزش WordPress

وردپرس چیست؟

مبتدیان وردپرس

وردپرس محبوبترین وبسایت ساز دنیا است. که بیش از 31 درصد از تمام وب سایت های اینترنتی با وردپرس راه اندازی شده اند. وردپرس  یک پلتفرم ساده وبلاگنویسی بود که در سال 2003 کار خود را شروع کرد. از آن زمان به بعد رفته رفته تکمیل شد و در حال حاضر یک سیستم تولید محتوا و توسعه دهنده قوی شد. وردپرس یک نرم افزار منبع باز است. که هر کسی می تاند آن را دانلود و نصب کند و با هر نوع وبسایتی را که دوست دارد را طراحی کند.

و برای شروع کار نیز شما نیاز به یک دامنه و هاست دارید تا وب سایت خود را راه اندازی کنید. و بر اساس نیازهایتان، ممکن است مجبور باشید تم ها و افزونه های  را خریداری کنید. هرکدام از افزونه ها قمت های مختلفی دارند. برای آگاهی از هزینه راه اندازی یک سایت وردپرسی می توانید به مقاله ای با نام هزینه طراحی سایت وردپرسی چقدر است؟ مراجعه کنید.

چه نوع وب سایت هایی را می توانید با وردپرس ایجاد کنید؟

آموزش WordPress

به دلیل انعطاف پذیری بالای وردپرس شما می توانید هر نوع وب سایتی را می خواهید را با آن طراحی کنید. شما می توانید یک وبسایت وبلاگی را راه اندازی کنید و یا یک سایت فروشگاهی فرقی نمی کند وردپرس قابلیت این را دارد که هرنوع وبسایت را با آن راه اندازی کنید.

برای توسعه سایتتان نیز می توانید از افزونه های که که برای کارهای مختلفی تعریف شده اند استفاده کنید و سایت خود را گسترش دهید و یا می توانید طراح سایتی را استخدام کرده و از آن برای این کار کمک بگیرید.

WordPress چگونه کار می کند؟

برخلاف بقیه سیستم های سایت ساز  وردپرس طراحی، محتوا و عملکردها  را از یکدیگر جدا می کند. به عبارت ساده تر شما می توانید قسمتی از سایت خود را تغییر دهید بدون آنکه قسمت دیگر سایت بهم بریزد و یا تغییری کند.

  • اضافه کردن محتوا در وردپرس

شما میتوانید هر نوع پست و تصویر و یا ویدیویی را از این قسمت در سایت خود قرار دهید.

  • مدیریت طراحی و ظاهر در وردپرس

شما برای آنکه ظاهر سایت خود را زیبا کنید نیاز به قالب هایی دارید که این کارها را انجام دهید. توسعه دهندگان  هزاران تم وردپرس از پیش ساخته شده را طراحی کرده اند که شما می توانید از آنها استفاده کنید.  بسته به اینکه کدام تم مورد استفاده شماست، با تنظیمات خاصی که می توانیدظاهر یک وب سایت خودتان را سفارشی کنید.

  • گسترش وردپرس با افزونه ها

افزونه یا پلاگین ها نوعی نرم افزار کوچک و کاربردی است که به برنامه اصلی وردپرس امکانات جانبی و مکملی را اضافه می کند. در وردپرس پلاگین ها باعث میشوند که کار با وردپرس راحتر شود. شما می توانید از بین هزاران افزونه ای که در وردپرس وجود دارد برحسب نیازتان یکی را انتخاب کنید و از آن استفاده نمایید.

هنگام راه اندازی سایت وردپرس هیچ افزونه مهمی در آن نصب نیست و چند تا افزونه ای که برای خود کمپانی وردپرس می باشد فقط وجود دارد. و شما باید افزونه یا پلاگین که مورد نیازتان هست را نصب کنید. پس از نصب افزونه بخش هایی به پیشخوان وردپرس شما اضافه خواهد شد. و شما می توانید با آن خبرنامه هایی را به کاربران خود بفرستید ، برای هر چیزی که بخواهید افزونه ایی وجود دارد تنها کافی است آن را نصب و اجرا کنید.

برخی از پلاگین های وردپرس که برای هر وب سایت توصیه می شوند عبارتند از:

  • WPForms Lite    فرم های تماس را به سایت وردپرس خود اضافه کنید
  • OptinMonster     بهترین راه برای دریافت مشترکین ایمیل و فروش 
  • MonsterInsights به شما در ردیابی آمار بازدید کننده با استفاده از Google Analytics کمک می کندWP Super Cache  افزایش سرعت وب سایت شما
  • Yoast SEO  بهبود وردپرس خود در جستجوگرها و گرفتن ترافیک بیشتر از گوگل
  • UpdraftPlus  پشتیبان گیری وردپرس

مزایا و معایب وردپرس چیست؟

آموزش WordPress

درست مانند هر چیز دیگری در جهان، وردپرس دارای مزایا و معایب خاص خود است که ممکن است قبل از ساختن وبسایت خود بخواهید اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید.

مزایای استفاده از وردپرس

  1. وردپرس رایگان است و به شما این امکان را می دهد که کنترل بیشتری را در آن داشته باشید. تمام فایل ها و داده های وب سایت خود را می توانید خودتان مدیریت می کنید.
  2. با مجموعه ای از ، افزونه ها وتم ها و محتوا ها می توانید سایت خود را گسترش دهید.
  3. شما خودتان مسئول سایتتان هستید و می توانید هر طور که مایلید سایتان را تغییر دهید.
  4. وردپرس بسیار راحت است و شما می توانی به راحتی سایت خود را با آن راه اندازی کنید. و سایت منحصر به فردی را ایجاد کنید.
  5. با توجه به محبوبیتی که وردپرس دارد ابزارهای دیگری نیز وجود دارد که ان را کاملتر می کند.  مانند: email marketing؛ نرم افزار CRM؛ yoastseo ,…

معایب استفاده از وردپرس

  1. شما مسئول وب سایت خود هستید این به این معنی است که شما مسئول امنیت، پشتیبان گیری و نصب به روز رسانی ها نیز هستید که این کار برای شما شاید کم سخت باشد.
  2. برای کار با وردپرس شما نیاز ندارید که یک کد نویس حرفه ای باشید اما باید با کد های CSS و HTML آشنایی داشته باشید که یادگیری این دو زبان برای عده ای شاید سخت باشد.

چه کسی باید از وردپرس استفاده کند؟ آیا وردپرس برای شما مناسب است؟

آموزش WordPress

بخش زیبای که در وردپرس وجود دارد این است که شما طبق نیازتان می توانید آن را طراحی کنید. می توانید یک سایت بسیار ساده را با ان طراحی کنید یا می توانید یک سایت پیچیده و بزرگی داشته باشید. از آنجا که که شما مسئول سایت خودتان هستید می توانید هزینه های آن را نیز کنترل کنید.

چه کسی نباید از وردپرس استفاده کند؟

در حالی که ما صادقانه بر این باوریم که وردپرس بهترین پلتفرم برای هر کسی است که می خواهد وب سایت را ایجاد کند،اما  بعضی از کاربران ممکن است به وردپرس نیاز نداشته باشند.

اگر شما می خواهید یک وبلاگ بنویسید و به دنبال سود و پول نیستید از این پلت فرم استفاده نکنید.

اگر به دنبال یک تجارت کوچک هستید و به فکر توسعه و به روز رسانی آنم نیستید می توانید از وردپرس استفاده نکنید.

اگر نیاز به کد نوشتن دارید و به دنبال یک وبسایت کاملا اختصاصی با هزینه زیاد هستید می توانید از وردپرس استفاده نکنید.

آموزش WordPress

برای شروع کار و راه اندازی یک وبسایت وردپرسی شما در ابتدا نیاز به یک دامنه و هاست دارید. توصیه می کنیم برای خرید دامنه و هاست از شرکت ایده پردازان هاست استفاده کنید. این شرکت یکی از بزرگترین شرکتهای میزبانی وب در ایران است و آنها یک ارائه دهنده میزبانی وردپرس هستند.

4/5 - (1 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.