هزینه طراحی سایت وردپرسی چقدر است؟

هزینه طراحی سایت وردپرسی چقدر است؟

آنچه در این مقاله میخوانید

یکی از سوالاتی که ممکن است ذهن افراد مختلف را مشغول کند، این است که هزینه طراحی یک سایت وردپرسی چقدر است؟ با در نظر گرفتن این نکته که هسته وردپرس کاملا رایگان است، هزینه طراحی وبسایت های مختلف بستگی به نوع پروژه و میزان بودجه شما و اهدافتان دارد. در این مقاله میخواهم تمامی موارد قابل توجه برای پاسخ دادن به این سوال را در نظر بگیریم و به سوال نهایی هزینه طراحی سایت وردپرسی چقدر است پاسخ بدهیم. در نهایت به شما خواهیم گفت که چگونه از هزینه های جانبی صرف نظر کنید و هزینه های طراحی سایت خودتان را به حداقل برسانید.

هزینه طراحی سایت وردپرسی چقدر است؟

هزینه طراحی سایت وردپرسی

به چه دلیل وردپرس سیستم مناسبی برای طراحی سایت میباشد؟

وردپرس رایگان است و همه افراد میتوانند آن را به صورت رایگان دانلود کرده و استفاده کنند. وردپرس یک سیستم منبع باز است و این به شما اجازه میدهد که بتوانید هرچقدر که میخواهید در آن تغییرات ایجاد کنید و یا به کلی آن را عوض کنید.

پس اگر وردپرس رایگان است، هزینه طراحی سایت وردپرسی بابت چیست ؟

هزینه طراحی سایت وردپرسی را میتوانیم به دسته بندی های زیر تقسیم کنیم:

  • هاست وردپرس
  • ثبت دامنه
  • طراحی
  • افزونه و پلاگین ( برنامه)

برای طراحی یک سایت وردپرسی شما نیاز به یک فضا یا هاست دارید که بتوانید فایل های خودتان را در آن آپلود کنید. در واقع هر وبسایتی در اینترنت نیاز به هاست دارد. این فضا یا هاست خانه ی شما در اینترنت است.

سپس باید یک دامنه ( Domain) هم برای خودتان داشته باشید. این دامنه آدرسی است که کاربران با تایپ کردن آن آدرس به وبسایت شما هدایت خواهند شد و محتویات فایلهای آپلود شده توسط شما در هاستتان را خواهند دید. ( مثلا: ofoghweb.com یا google.com)

هزاران قالب آماده رایگان برای سیستم وردپرس طراحی شده است که میتوانید به دلخواه هرکدام را که مایل باشید انتخاب کرده و استفاده کنید. اما اگر بخواهید یک قالب پیشرفته تر و حرفه ای تر با طراحی های اختصاصی داشته باشید باید یک قالب تجاری یا پولی وردپرس را بخرید که در اینصورت باید هزینه بپردازید.

در حدود 40.000 افزونه یا پلاگین های رایگان برای وردپرس وجود دارد. این افزونه ها برنامه های جانبی وردپرس هستند که باعث افزایش امکانات و قدرت وردپرس میشود و به شما امکان ایجاد وبسایت های مختلفی را نیز میدهد.

پس زمانیکه شما یک هاست و دامنه میخرید دارید ابزارهای کار طراحی سایت را تهیه میکنید که این هزینه هم بستگی به میزان بودجه واحتیاجات شما دارد. میتوانید از مقاله راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وردپرس و مقاله 8 نکته برای انتخاب بهترین دامنه به عنوان راهنما استفاده کنید.

خب حالا بیایید نگاه دقیقتری به هزینه های طراحی یک سایت وردپرسی بیاندازیم.

بررسی هزینه طراحی سایت وردپرسی

هزینه طراحی سایت وردپرسی

هزینه طراحی سایت وردپرسی بستگی به نیاز شما از یک وبسایت دارد. این هزینه 100 هزار تومان ، 1 میلیون تومان ، 5 میلیون تومان و یا حتی بالاتر میتواند باشد. خیلی مهم است که بدانید چه نوع وبسایتی میخواهید داشته باشید و به چه امکاناتی نیاز خواهید داشت چون که دقیقا این مورد بر روی هزینه طراحی سایت شما تاثیر گذار است.

اما نگران نباشید ما به شما نشان میدهیم که چطور از هزینه های اضافی جلوگیری کنید و یک انتخاب عالی داشته باشید.

در این مقاله میخواهم هزینه های طراحی سایت وردپرسی را دسته بندی کنیم. برای این کار ابتدا بیایید انواع وبسایت ها را طبقه بندی کنیم:

  • طراحی یک سایت وردپرسی ( با هزینه کم)
  • طراحی یک سایت وردپرسی ( با امکانات بیشتر)
  • طراحی یک فروشگاه اینترنتی وردپرسی
  • طراحی یک سایت اختصاصی با وردپرس

حالا بیایید ببینیم که هزینه هر کدام از این نوع پروژه ها چقدر است و چطور میتوانیم از هزینه های اضافی جلوگیری کنیم؟

هزینه طراحی یک سایت وردپرسی ( با بودجه کم)

هزینه طراحی سایت وردپرسی

شما میتوانید با هزینه کمتر از 100 هزار تومان یک سایت کامل برای خودتان داشته باشید.  ریز هزینه ها را به صورت زیر میتوان مشخص کرد:

اول از همه نیاز به ثبت یک دامنه و تهیه هاست دارید. هزینه ثبت دامنه به صورت سالیانه و هزینه اجاره هاست نیز به صورت های گوناگون پرداخت میشود. این میتواند به صورت سالیانه ، ماهانه و یا دوره های بازپرداخت دیگر باشد.

هزینه ثبت دامنه های IR به دلیل اختلاف قیمت در شرکت های مختلف یکسان نیست اما در کل زیر 10 هزار تومان میباشد. برای نمونه شرکت میهن وب هاست سالانه 6 هزار تومان میباشد در حالیکه شرکت ایده پردازان دامنه های IR را با هزینه 5 هزار تومان ثبت میکند.

هزینه ثبت دامنه های Com نیز به دلیل پرداخت به صورت ارز بین الملل ( دلار) یکسان نیست . برای مثال میهن وب هاست هزینه ثبت دامنه های Com را 48 هزار تومان اعلام کرده است و شرکت ایده پردازان 45 هزار تومان بابت ثبت دامنه های Com دریافت میکند.

خرید هاست نیز در شرکت های مختلف متفاوت است . در اینجا به طور مثال دو شرکتی که قبلا آنها را مثال زدیم مقایسه میکنیم. شرکت میهن وب هاست برای هاست 1 گیگابایتی cPanel آلمان سالانه 48 هزار تومان دریافت میکند و شرکت ایده پردازان برای هاست لینوکس 1 گیگابایتی مخصوص وردپرس سالانه  130 هزار تومان دریافت میکند.

اگر برای انتخاب هاست مناسب دچار مشکل و سردرگمی شده اید میتوانید پکیج آموزشی راهنمای خرید هاست و سرور را تهیه کنید. در این بسته آموزشی به صورت کامل با اصطلاحات مختلف در این حوزه آشنا خواهید شد، نکات مهم در زمان تهیه هاست را خواهید شناخت و  میتوانید مناسبترین هاست برای خودتان را تهیه کنید.

در قدم بعدی باید وردپرس را بر روی هاست خودتان نصب کنید.  در این زمینه میتوانید از راهنمای یادگیری وردپرس در کمتر از یک هفته استفاده کنید.بعد از اینکه مراحل بالا را انجام دادید باید از میان صدها قالب رایگان وردپرس یکی را برای سایت خودتان انتخاب کنید که مطابق سلیقه و امکانات مد نظر شما باشد.

بعد از اینکه قالب مد نظر خودتان را انتخاب کردید میتوانید راهنمای نصب قالب وردپرس را ببینید تا خودتان به راحتی بتوانید قالب انتخابی را بر روی وردپرس نصب کنید.

بعد از نصب قالب بر روی سایت شاید بخواهید امکانات مختلفی از جمله فرم های ارتباطی،  گالری عکس، اسلایدر تصاویر، آزمون آنلاین و… را به سایت خودتان اضافه کنید. وردپرس از این بابت بسیار قوی و کامل است. شما 40.000 افزونه در دسترس دارید که میتوانید از آنها برای اضافه کردن امکانات سایت خودتان استفاده کنید. بخش افزونه های وردپرس را میتوانید ببینید. لیستی از افزونه های مورد نیاز را از قبل برای شما آماده کرده ایم.

توضیح: افزونه یا پلاگین در واقع برنامه های جانبی سایت شما هستند که در داخل وردپرس نصب میشوند و امکانات فراوانی را به آن اضافه میکنند. پیشنهاد میکنیم که حتما فیلم آموزشی نصب افزونه در وردپرس را ببینید.

در ادامه لیستی از افزونه های ضروری که هر وبسایت وردپرسی باید داشته باشد را برای شما آماده کرده ایم. این افزونه ها بر اساس اعتبار و امتیاز کاربران و تعداد دانلود بالا به عنوان افزونه های اصلی وردپرس شناخته شده و برای هر وبسایت وردپرسی ضروری میباشند.

 

افزونه هایی که امکاناتی به سایت شما اضافه میکنند:

چگونه زمان ماندن کاربر در سایت را افزایش دهیم ؟  معرفی افزونه Inline related posts

نمایش مطالب محبوب در وردپرس با افزونه WordPress Popular Posts

5 افزونه برتر برای نمایش مطالب محبوب در وردپرس

ایجاد اشتراک ویژه در محتوای سایت با افزونه WP-Members

افزونه های افزایش سرعت و سئو سایت وردپرسی:

یوست سئو

wp super cache

افزونه های ضروری برای بالا بردن امنیت سایت وردپرسی

امنیت فراگیر وردپرس

بسته آموزشی امنیت وردپرس

UpdraftPlus

Sucuri

هزینه طراحی سایت وردپرسی ( با امکانات بیشتر)

 

هزینه طراحی سایت وردپرسی

اصلا لازم نیست که شروع کار اینترنتی را با هزینه های زیاد و سنگینی انجام دهید. من همیشه به کاربران و مشتریان خودم توصیه میکنم که از حداقل هزینه و امکانات کسب و کار اینترنتی خودشان را شروع کنند. بعدا به مرور میتوانند به امکانات سایت خودشان اضافه کنند و سرمایه گذاری های بیشتری روی تجارت آنلاین خودشان انجام دهند.

همینطور که کسب و کار شما بزرگتر میشود امکانات بیشتری به سایت شما باید اضافه شود و در اینصورت باید سرمایه گذاری بیشتری برای وبسایتتان انجام دهید. برای مثال میتوانید از پلن های نمایندگی هاست  شرکت ایده پردازان و یا پلن های سرور مجازی شرکت میهن وب هاست استفاده کنید.

بعد از انتخاب یک سرور و یا هاست قوی و مناسب میتوانید از یک قالب تجاری با امکانات حرفه ای تر هم استفاده کنید. پیشنهاد میکنم سری به بخش قالب های تجاری ما بزنید. بحث خرید قالب و فارسی سازی قالب بسیار حساس و مهم است.سایت های زیادی برای خرید قالب تجاری وجود دارد اما فارسی سازی اصولی قالب ها بسیار مهم و ضروری است. برخی از سایت ها برای درج کپی رایت خود در قالب ، تغییرات مختلفی را در فایل های قالب بوجود می آورند که باعث بهم ریخته شدن سایر قسمت های قالب میشود.

برای انتخاب قالب مناسب هم میتوانید از بین صد ها قالب رایگان وردپرس یکی را انتخاب کنید و آن را بر روی سایت خودتان نصب کنید. میتوانید بخش قالب های وردپرس را برای مشاهده قالب های مختلف ببینید.

برای افزودن امکانات مختلف به سایت خودتان هم میتوانید از ترکیب افزونه های رایگان و پولی استفاده کنید.  افزونه های به شما اجازه میدهند امکانات بیشتری به سایت خودتان اضافه کنید. برای مثال  : آزمون آنلاین برگزار کنید ، گالری تصویر بسازید ، فروشگاه آنلاین خودتان را تجهیز کنید و ….

پیشنهاد میکنیم که همین الان از بخش افزونه های وردپرس نیز دیدن کنید و با افزونه های برتر وردپرس آشنا شوید.

افزونه های وردپرس در واقع سرویس های اضافی است که وردپرس در اختیار وبمستران قرار داده است. در واقع افزونه ها کار را برای شما آسانتر می کند. پس بنابراین هر چه تعداد این افزونه های بیشتر باشد. مسلما هزینه طراحی سایت شما نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

  • افزونه BackupBuddy – یکی از بهترین افزونه های وردپرس برای تهیه بک آپ
  • افزونه امنیتی Sucuri Firewall – این افزونه یک راهکار مناسب و حرفه ای برای بالا بردن سطح امنیت وبسایت شما میباشد
  • افزونه وردپرس ایمن

 

 هزینه یک وبسایت تجاری چقدر است؟ 

راه های پول در آوردن از وردپرس

 

میلیونها وب سایت تجاری در سراسر جهان با وردپرس ساخته می شوند. هزینه های یک سایت تجاری می تواند به طور قابل توجهی بالا باشد. اما ما می خواهیم راهی را به شما نشان دهیم که کمترین هزینه را متقبل شوید.

علاوه بر اینکه شما یک دامنه و سرور  برای شروع کار نیاز دارید. نیاز به گواهینامه  ssl خواهید داشت که هزینه آن سالانه حدودا 69 دلار است.

SSL چه کار می کند؟

 SSL برای  انتقال داده های مشتری مانند اطلاعات کارت اعتباری، نامهای کاربری، رمزهای عبور و غیره مورد نیاز است.

پس از آن شما نیاز دارید که یک افزونه تجاری برای وردپرس خود انتخاب کنید. تعداد زیادی افزونه تجاری در وردپرس وجود دارند اما هیچکدام به اندازه ووکامرس از محبوبیت بالایی برخوردار نیستند. این پلاگین به شما این امکان را می دهد که فروشگاه آنلاین قوی را برای خود راه اندازی کنید. پس پیشنهاد می کنیم که افزونه ووکامرس را خریداری کنید. و سپس نصب کنید.

با اینکه پلاگین ووکامرس رایگان است و برای نصب هزینه نمی دهید. اما شما نیاز به افزونه های اضافی دارید که کار با آن را برای شما آسان کند. پس در اینجا هم هزینه ها بستگی به افزونه هایی دارد که می خواهید نصب کنید.

پس از آن شما نیاز به یک قالب برای اجرای ووکامرس خود دارید. که می توانید از قالب های رایگان بدون پشتیبانی و یا قالب های پولی با پشتیبانی نیز خریداری کنید.

امکانات دیگر وبسایتهای تجاری : 

  • WPForms : ایجاد فرم برای مشاهده درخواست مشتریان
  • Beaver Builder : ایجاد صفحه فرود
  • OptinMonster تبدیل بازدید کنندگان به مشتریان
  • MonsterInsights – بدست آوردن آمار واقعی سایت در گوگل آنالیز
  • SecurityBackupBuddy:پشتیبان گیری خودکار وردپرس
  • Sucuri : فایروال وب سایت و اسکنر مخرب

هزینه یک وبسایت سفارشی چقدر است؟

سایت سفارشی به سایتی می گویند که شما یک طراح وبسایت و برنامه نویس را استخدام می کنید. تا یک طراحی منحصر به فرد و یک سایت خاص را برای شما طراحی کنند.

این نوع سایتها بیشتر برای کسب و کارهای بزرگ و متوسط کابرد دارد.

برای آنکه سایت اختصاصی شما شکل خاصی بگیرید. نیاز به یک میزبان سرور قوی و معتبر و دامنه مناسب دارید. شما نیاز به میزبانی سروری دارید که به شدت امنیت سایت شما را حفظ کند.

هزینه  وب سایت سفارشی بستگی به نیازهای شما، بودجه و میزان توسعه یا سازمان شما دارد.

یک وبسایت اختصاصی استاندارد می تواند برای شما 5000 هزار دلار هزینه داشته باشد. و سایت قوی تر و ویژه تر می تواند برای شما تا 15000 هزار دلار و یا حتی بالاتر هزینه به همراه داشته باشد.

 

چگونه از پرداخت هزینه های زیاد جلوگیری کنیم؟

ما همیشه توصیه می کنیم که کاربران با حداقل امکانات موجود کار خود را شروع کنند. سپس به رشد آن فکر کنند. در بسیاری از موارد شما نیاز به خیلی از موارد ندارید.

شما می توانید متناسب اب بودجه خود با استفاده از پلاگین های رایگان و قالب های کم هزینه شروع کنید. و برای بازاریابی سایت خود از بازاریابی ایمیلی استفاده کنید. پس از آنکه کار شما بازدید خورد. هزینه های بیشتری را برای سایت تان پرداخت کنید.

برای وبسایت های تجاری نیز به همین صوت با کمترین امکانات شروع کنید. و پس از فروش امکانات بیشتری را دریافت کنید.

به دنبال کوپن های تخفیفی که در سایت های وجود دارند بگردید.

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. و تمام سوالات خود را در رابطه با هزینه طراحی سایت وردپرسی گرفته باشید.

5/5 - (3 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.