15 کاری که قبل از تغییر قالب سایت وردپرسی باید انجام دهید – بخش دوم

15 کاری که قبل از تغییر قالب سایت وردپرسی باید انجام دهید – بخش دوم

آنچه در این مقاله میخوانید

اگر مدت زیادی است که از وردپرس برای مدیریت سایت خودتان استفاده میکنید حتما تا به حال قالب سایت وردپرسی تان را عوض کرده اید, و اگر تا به حالت قالب سایتتان را تغییر نداده اید، خیلی بهتر است که اول این مقاله را کامل مطالعه کنید و گام های ذکر شده را قدم به قدم انجام دهید تا بعد از تغییر قالب سایت وردپرسی خودتان به هیچ مشکلی بر نخورید. در واقع تغییر دادن قالب وردپرس ممکن است با زدن یک کلیک انجام شود.

اما در واقع اینطور نیست و باید مقدمات مختلفی را قبل از تغییر قالب سایت آماده سازی کنید.

7.  همه امکانات و افزونه ها را تست کنید

بعد از نصب قالب جدید باید مطمئن شوید که همه افزونه ها به درستی کار میکنند و مشکلی برای آنها بوجود نیامده است. یادداشت هایی را که در مرحله اول نوشته اید را نیز میتوانید استفاده کنید تا بتوانید راحتتر تست افزونه ها را انجام دهید.

به مرحله اول برگردید و تمامی امکاناتی را که به قالب قبلی خودتان اضافه کرده بودید را به قالب جدید وردپرس خودتان اضافه کنید. همچنین ابزارک های سایتتان را بررسی کنید که آنها نیز فعال باشند و عملکردشان بهم نریخته باشد.

8. آیا سایت شما در همه مرورگر ها به درستی نمایش داده میشود؟

تغییر قالب وردپرس

سایت وردپرس‌ی خودتان را با هر مرورگری که به آن دسترسی دارید تست کنید. مرورگرهای مختلف ممکن است وبسایت شما را به صورت های گوناگونی نمایش دهند. مخصوصا اینترنت اکسپلولرر ( IE ) . شما باید از نمایش صحیح و کامل سایت خودتان در مرورگرهای اصلی روز مطمئن شوید. از آنجاییکه امکان دارد بیشتر کاربران شما از طریق IE وارد وبسایت شما بشوند، همچنان باید از نمایش صحیح سایتتان در IE مطمئن باشید.

 

9. بخش های اضافه شده به وبسایتتان را صحیح نمایش دهید

اگر شما از سایت های دیگری برای اضافه کردن امکانات و بخش های مختلف مانند جعبه لایک فیس بوک،توییتر، اینستاگرام و یا تبلیغات به وبسایت خودتان استفاده میکنید. باید نمایش صحیح آنها در قالب جدید وردپرس تان را تست کنید. برای مثال حفظ ترکیب رنگ ها در پس زمینه سایت و آیتم های مختلف در سایدبار و محتوای اصلی و یا حتی لینک های سایت بسیار مهم است. اگر سایت شما پس زمینه آبی رنگ و یا متمایل به آبی دارد نباید لینک های خودتان را در حالت هاور ( hover) به رنگ آبی در آورید. زیرا در آن صورت برای کاربر قابل مشاهده نخواهد بود. همینطور برای سایر اجزاء سایتتان نیز باید این مورد را رعایت کنید.

 

10. کاربران تان را مطلع کنید

تغییر قالب سایت وردپرسی

 

زمانیکه کار انجام تغییرات در ظاهر سایتتان عوض شد, حالت در دست تعمیر را غیرفعال کنید و یک مطلب کوتاه در وبلاگ خودتان منتشر کنید تا سایرین را از انجام این تغییرات مطلع کنید.شاید شما فرصت کافی برای بررسی تمامی قسمت های سایت را نداشته باشید. در اینصورت با انتشار خبر و دعوت از کاربران برای مشاهده ظاهر جدید سایت, از مشکلاتی که در قسمت های مختلف قالب ممکن است بوجود آمده باشد و یا باگ های احتمالی متوجه خواهید شد. همچنین میتوانید با کاربرانتان از طریق شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و تلگرام در ارتباط باشید و در آن شبکه های از کاربرانتان بخواهید تا سایت جدید را تست کنند.

این کار باعث میشود که افراد مختلف با مرورگرهای گوناگون و دستگاه های مختلف سایت شما را تست کنند.در صورت مشاهده ایراد در قالب میتوانید از طراح قالب بخواهید تا ایراد را برای شما رفع کند.

11.  پلاگین های اضافی قالب تان را حذف کنید

پوسته های وردپرس و قالب های وردپرس اکثرا به همراه افزونه های مختلفی ارائه میشوند. برای مثال ممکن است شما از قالب Hueman استفاده کنید. این قالب بسیار سریع و ساده و سبک طراحی شده است و به همراه یک افزونه جانبی با نام HuemanAddons ارائه میشود. شما میتوانید بسته به نیاز خودتان این افزونه را فعال یا غیرفعال کنید. در زمان استفاده از افزونه های پیشفرض قالب به پیشنهادی بودن یا الزامی بودن آن توجه کنید.

افزونه های پیشنهادی با عنوان Suggested و افزونه های الزامی با نام Required به شما نشان داده میشوند. افزونه های الزامی برای نمایش صحیح قالب ضروری هستند و افزونه های پیشنهادی امکانات بیشتری را به قالب وردپرسی شما اضافه میکنند. ممکن است افزونه ای دارای سئو سازی پیشفرض باشد، اما من ترجیح میدهم که برای سئو سازی وردپرس از افزونه WordPress SEO by Yoast استفاده کنم.

 

 

12. از ایجاد تغییرات بزرگ خودداری کنید

زمانیکه قالب جدیدی را بر روی سایتتان نصب کرده اید, باید مانند کودکی که تازه راه رفتن را شروع کرده است تغییرات مختلف را یک به یک تست کنید تا از صحت عملکرد آنها در همه مرورگر ها مطمئن شوید. وقتی که کاملا با قالب جدید آداپته شدید و اشکالات آن رفع کردید میتوانید تغییرات بزرگتری را بر روی سایتتان اعمال کنید. شما باید ساختار قالب جدید و تمامی جزئیات آن را بشناسید تا بتوانید تغییرات بزرگی را اعمال کنید. این کار باعث خواهد شد که در صورت بروز مشکل سریعا آن را بشناسید و نسبت به حل آن اقدام کنید.

 

تغییر قالب وردپرس

 

13. زمان لود کامل سایت را تست کنید

زمان لود شدن کامل سایتتان را در زمان استفاده از قالب قبلی و قالب جدید با هم مقایسه کنید و برای بهتر شدن آن اقدام کنید. به طور میانگین کاربران دوست ندارند بیشتر از 2 یا 3 ثانیه برای باز شدن یک سایت منتظر بمانند. هرچه این زمان کمتر باشد طبیعتا برای کاربران سایت شما رضایت بخش تر خواهد بود و باعث افزایش ترافیک و سئو سایت شما میشود. شعار گوگل را فراموش نکنید.

The Web Should be Fast

وب باید سریع باشد

14.حواستان به نرخ پرش باشد.

بعد از تعویض قالب باید نرخ پرش یا Bounce rate را مورد بررسی قرار دهید. برخی قالب های وردپرس برای مرور صفحات سایت راحتتر و کاربر پسندتر هستند. اگر نرخ پرش شما در مقایسه با قالب قبلی دچار کاهش شد باید بر روی رفع مشکل کار کنید. میتوانید از بخش هایی مانند مطالب مرتبط، مطالب محبوب و یا دکمه های دعوت به اقدام ( Call-to-Action) استفاده کنید.

 

15. به نظرات کاربرانتان گوش دهید و رشد کنید!

تغییر قالب سایت وردپرسی

 

زمانیکه قالب و طرح جدیدی برای یک وبسایت منتشر میشود کاربران نظرات و پیشنهاداتی نسبت به آن خواهند داشت. ممکن است یک قابلیت یا ویژگی خاص را نیاز داشته باشند و یا از یک ویژگی سایت شما خوششان نیایید. اینکه با کاربرانتان در ارتباط باشید و نظرات آنها را بشنوید به شما کمک بسیار زیادی در رشد و توسعه سایتتان خواهد داشت.

 

5/5 - (2 امتیاز)

2 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.